Hverdagens stress og jag tager tid fra hus og have

Det kan kræve meget tid at holde hus og have. Når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag og skal til at lave aftensmad er energien der ikke til at gå i haven og nogle gange er mørket faldet på om efteråret. Så tænker man om man ikke kan bruge weekenderne på at gå i haven, men weekenderne er også der hvor man bliver inviteret til alverdens arrangementer med venner og familie. Det handler om at finde et sted hvor du kan slappe af og nyde at gå i haven og måske endda eksperimentere med nye planter eller grønsager. Hillerød har gode kolonihavehuse som også er med haveforeninger.

Kolonihavehus som et fristed

Kolonihavehuse er meget populære. Man får et lille hus et afsides fra byens trængsel og alarm. Det bliver et fristed for mange. Man har tid til at gå i dybden med sin have, plante blomster og diverse grønsager. På Hillerød netavis kan du læse en artikel om hvordan du gør din have mere naturvenlig. Som så mange andre netaviser kan du bruge Hillerød netavis til at finde andre lokalenyheder eller finde ud af hvad der sker i samfundet. Det er ren hygge at være sammen i et lille kolonihavehus. De har kun lige det man skal bruge til at kunne klare sig. Et lille køkken, soveværelse og bad og toilet.

En sund måde at få sine vitaminer

Man tænker nok at et kolonihavehus er for ældre mennesker som har meget tid efter de er gået på pension, men det er ikke sandt. Kolonihavehuse er for alle aldre. Jo tidligere du begynder på det, des nemmere bliver det med tiden. Det er en god og rolig måde at holde kroppen lidt i gang på, det er en mild form for motion og man er ude i solen og kroppen får D-vitaminer.