Hvilke muligheder har du med etiketter?

Der findes forskellige former for etiketter. Nogle etiketter er til at sy på stof, andre er til at binde på, men de fleste mener som oftest selvklæbende etiketter, når de taler om etiketter. Men der findes også flere forskellige former for selvklæbende etiketter. Her i artiklen kommer vi ind på hvilke muligheder du har med forskellige typer af selvklæbende etiketter.

Etiketter til flasker

Mange kender etiketter fra de flasker vi køber i supermarkedet. Uanset om det er marmelade, juice, øl, snaps, vin, nutella og meget andet. Igennem de seneste par år hvor mikrobryggerier, hjemmelavet snaps, juice og fermenterede grøntsager er blevet moderne i de små hjem, er efterspørgslen på etiketter til flasker også vokset. Når man skal sætte etiketter på flasker derhjemme, er det en fordel at etiketterne er nemme at tage af igen, når flasken skal genbruges til andet indhold. Hos Ikast Etiket finder du flaskeetiketter med en lim, der ikke hærder sig fast og bliver umulig at fjerne, når flasken er tom. Det har den fordel at det er nemt at bruge flasken igen og sætte en ny etiket på. Etiketterne har en mat overflade, som sikrer at de ikke bliver ødelagte af kondens eller vand.

Etiketter til udendørs brug

Har du brug for etiketter udendørs. Så skal du gå efter etiketter i vinyl. Når etiketterne har en vinyloverflade, er de modstandsdygtige overfor både regn og Uv-stråling fra solen og selve trykket på etiketten bliver ikke slidt af. Denne type etiketter kan du også bruge i forbindelse med olie, benzin og andre skrappere kemikalier, uden at trykket bliver ødelagt.

Etiketter i andre kvaliteter

Derudover kan du også finde etiketter i andre kvaliteter. Det kan fx være guld eller sølv folie eller refleks eller gennemsigtigt folie. Alle de forskellige typer giver forskellige udtryk og kan være med til at understøtte det budskab du gerne vil have trykt på dine selvklæbende etiketter. Find etiketter til alle behov hos Ikast Etiket.