Hvilke portvinsglas er bedst?
Hvis du skal servere portvin, så er det vigtigt, at det gøres rigtigt i et portvinsglas. Portvin er en meget eksklusiv og kompleks drik. Hvis man skal have det optimale ud af ens portvin, så er det vigtigt at man bruger det rigtige glas. Det er også derfor, at du finder et stort udvalg af portvinsglas. Du kan finde glas, der har forskellige udformninger og størrelser, der alle er beregnet til portvin. Glassene er af høj kvalitet og du skal derfor ikke ud og købe nogle nye særlig tit. Da udvalget er stort, betyder det også, at du med sikkerhed finder nogle glas, der passer helt perfekt til dig og dine behov. Kunne du derfor godt tænke dig og forkæle dig selv og dine gæster? Så skal du med sikkerhed god ind i det store udvalg og få fat på nogle portvinsglas. Du vil ikke komme til at fortryde det.
Portvinsglas – Hvad er portvin?
Portvin er en helt speciel genre når det kommer til vin. Den laves på portugisiske druer. Det som kendetegner portvin er den meget høje alkoholprocent, samtidig med, at den har en høj koncentration af restsukker. Da portvin er en meget fornem drik, er det vigtigt, at du drikker det rigtigt. For at få det mest optimale ud af vinen, skal den gerne drikkes af et portvinsglas. Man kan spore oprindelsen af portvin, helt tilbage til år 1905, hvor greve Henry introducerede den franske Pinot Noir. Kunne du derfor godt tænke dig en god portvin og nogle gode portvinsglas? Så hop ind på siden med det samme. Du vil ikke komme til at fortryde det.
De bedste portvinsglas
Det er meget svært at svare entydigt på, hvilket portvinsglas der er bedst til portvin. Der er meget stor debat omkring, hvilken udformning glasset skal have, for at give den bedste oplevelse af portvinen som overhovedet muligt. Mange vil ikke engang kunne smage forskel på om portvinen, bliver serveret i et åbent glas eller glas med en omvendt tulip form. Der er derfor mange muligheder når det kommer til portvinsglas og det er mest op til dig selv, hvad du bedst kan lide. Gå derfor ind i udvalget lige nu og få fat på nogle portvinsglas.