Hvorfor skal I vælger Kapok i jeres familie?

Vi har aldrig været så fokuseret på naturlige midler, når det kommer til produkter, som vi bruger til vores børn, som vi er i dag. For 30 år siden fandtes der ikke nødvendigvis neutral vaskemiddel og cremer. Så begyndte mærket ”Neutral” at udvikle deres serie med produkter til hele familien uden parfume og parabener. I dag har stort set alle supermarkeder deres egen private label serie, som sælger creme, vaskemiddel, bleer osv. uden parfume og parabener, så man må sige, at der er sket meget med danskernes bevidsthed, når det kommer til naturlige produkter til deres børn. Hvis du også ønsker, at din familie bruger naturlige materialer, så vil kapok materialet højst sandsynlig passer perfekt ind i jeres hjem.

Hvad er kapok?

Kapok er en naturfiber, som er 100% økologisk og uden nogen former for tilsætningsstoffer. Man bruger ofte kapok i for eksempel dyner og puder til børn, da der ingen støvmidler er i fiberen. Derudover kan der ikke leve bakterier i fiberen, hvilket også gør den ideel i brugen til børnedyner. En anden egenskab, som kapok har er, at den transporterer sveden væk, hvilket betyder, at dit barn aldrig får det for varmt eller koldt, når de ligger trygt under dynen. Alt dette gør selvfølgelig også materialet allergivenligt så til spørgsmålet ”Hvad er kapok?”, så er det en fantastisk fiber, som bidrager til, at dit barn får den bedste og tryggeste nattesøvn uden bakterier, støv eller tilsætningsstoffer. Hvis du ønsker at blive klogere på kapok, så Læs hvad kapok er her.

Det bæredygtige valg

Der er blevet forklaret, hvilke fantastiske egenskaber som kapok besidder, men derudover er selve produktionen af kapok også meget bæredygtig, da selve produktionen ikke er særlig ressourcekrævende. Du får dermed en fantastisk fiber, som ikke suger fugt, er isolerende og samtidig er bæredygtigt, når det kommer til produktionen.