Hvorfor vælge botox til udglatning af rynker?

Er du heller ikke fan af rynker og et træt udtryk? Det er vist de færreste, der i virkeligheden er det. Man kan nemt komme til at se vred eller bekymret ud med årene. Det er helt naturligt at tiden sætter sine spor i ansigtet, musklerne og huden. Der er heldigvis ingen grund til, at du skal gå rundt med permanent bekymringsrynker eller et vredt udtryk omkring øjnene. Botox-behandlinger er blandt de mest populære og eftertragtede kosmetiske behandlinger.

Botox udglatter rynker og fine linjer

Rynker og fine linjer opstår, når musklerne gang på gang på gang trækker sig sammen. Når det bliver ved med at ske med de små muskler i ansigtet, folder huden og rynker opstår. Allerede ved små mængder af botulinum toxin, som Botox indeholder, kan man få musklerne til at slappe af igen. Når de ikke længere trækker sig sammen, glattes rynker og fine linjer ud.

Når vi taler om rynker, er det vigtigt at differentiere mellem to forskellige typer. Der er de statiske rynker og de dynamiske rynker. Statiske rynker er de dybe rynker, som du måske har haft i mange år. De ses tydeligt i ansigtet og er hele tiden synlige. Dertil komme de dynamiske rynker. Du har sikkert allerede gættet det, men det er de rynker, som kun er synlige ved bestemte bevægelser i dit ansigt.

Behandling med botox kan have effekt og skabe gode resultater i behandling af begge udfordringer.

Det er mange muligheder, når det gælder behandling af rynker og fine linjer. Botox er ikke nødvendigvis din eneste mulighed. Kontakt din kosmetiske klinik og hør mere om mulighederne.

Derudover er rynker og fine linjer ikke det eneste, som Botox kan bruges til at rette op på. Behandlinger med Botox kan også anbefales i forbindelse med konturering af ansigtet. Det er så at sige behandlinger, hvor dit ansigt formes. Det kan som eksempel være fremhævning af en flot smal kæbe.

Tryghed og Botox

I Danmark skal alle behandlere, der udfører kosmetiske behandlinger, blandt andet med Botox, registreres hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Derudover er det kun læger og kosmetiske sygeplejersker, som må udføre behandlingerne. Du kan altså trygt og roligt booke en tid hos en kosmetisk klinik i Danmark, hvis du ønsker at blive behandlet med Botox.

Hos de danske kosmetiske klinikker kommer du som patient først til en forundersøgelse eller forkonsultation hos en læge. Her vurderes opgaven og om Botox er den rette behandling for dig. Herefter følger du som regel et behandlingsforløb hos en kosmetisk sygeplejerske.