Industrilakering giver pæne og holdbare resultater

8. september 2021

Sponseret indlæg

Industrilakering er en behandling af overflader, som fungerer som korrosionsbeskyttelse. Den form for behandling kan være nødvendig, da ting – især hvis de står udendørs i naturen – med tiden kan blive nedbrudt. Dermed får tingene rust, og som rustenspreder sig svækkes det element, der er tale om.

Særligt for de materialer, som bruges til moderne byggeri eller på anden vis har en bærende funktion, er det vigtigt at tage højde for korrosionsbeskyttelse. Det skyldes ikke mindst, at når først rusten er begyndt at sprede sig under den beskyttende lakering – som med tiden er blevet utilstrækkelig – så begynder det at foregå i et højere tempo. Dermed bliver gradvist mere stål og metal plaget af rust, som fortærer konstruktionens styrke.

At elementer så jern, stål og metal nedbrydes med tiden er ikke nyt, det ved man hos RH Sandblæsning, hvor man er eksperter i at sandblæse, metallisere, slyngerense og industrilakere. Når elementer af stål, jern og metal er i nærheden af luft eller vands påvirkning, sker korrosionen med tiden. Man kan dog industrilakere for at beskytte mod det. Det er blandt andet det man gør, når man lakerer elementer til et industrikøkken eller sågar skroget til et skib.

Der vil naturligvis altid være forskel på behovet for, hvilken grad af beskyttelse der skal til. Derfor kan man lakere i forskellige klasser, afhængigt af det miljø elementet skal stå i. På siden https://rh-sandblæsning.dk/industrilakering/, der omhandler industrilakering, kan du læse mere om disse såkaldte korrosionsklasser. Her kan du bl.a. se, at graden af beskyttelse afhænger af faktorer som miljøets mængde af salt, regn, syre etc.

Industrilakering som beskyttelse

Slutteligt er det værd at nævne, at industrilakering ikke kun finder sted på stål og metaller. Det gør det dog i høj grad, da denne type materiale ofte er mere udsat. Men også plastik og træ kan blive industrilakeret, hvormed det bliver mere holdbart. Om dette er nødvendigt, afhænger naturligvis af produkttypen og brugsscenariet, men muligheden foreligger, hvis det er et krav med det ekstra beskyttende lag.

Relateret Artikler

Vibratorer kan give dit sexliv et ekstra pift

Vibratorer kan give dit sexliv et ekstra pift

Vibratorer er legetøj til voksne, der er designet til at give en række forskellige fornemmelser og behagelig stimulering. De kan bruges alene eller sammen med en partner og fås i en række forskellige stilarter og størrelser. Nogle populære typer af vibratorer omfatter...

Hvad er GDPR, og hvorfor er det vigtigt for virksomheder?

Europa-Parlamentet godkendte den generelle databeskyttelsesforordning i 2016, og den trådte i kraft i 2018.  Den styrker og bygger videre på EU's nuværende databeskyttelsesramme, idet den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) erstatter databeskyttelsesdirektivet...

Med Copenhagen shoes er du sikret sko af skandinavisk design

Med Copenhagen shoes er du sikret sko af skandinavisk design

Copenhagen Shoes er et dansk fodtøjsmærke, der kombinerer innovativt design med klassisk skandinavisk stil. Mærket blev grundlagt i 2013 af Josefine Valentin, som er kendt for sine unikke og stilfulde designs. Copenhagen Shoes tilbyder et bredt udvalg af fodtøj til...