Kalundborg her

Er du på udkig efter spændende attraktioner i Kalundborg? Så er du altså kommet til det helt rette sted! Lige her på siden har vi udvalgt nogle oplevelser du bare ikke må gå glip af, når turen går til Kalundborg. Byen rummer storslåede købstadsattraktioner med et yderst charmerende miljø. I Kalundborg finder du to skønne natur halvøer Asnæs og Røsnæs, som er til at finde tæt på byen. Ved de to naturskønne halvøer har du gode muligheder for at udforske utallige vandrestier i forskellige terræner. I dag bliver Kalundborg betragtet som en moderne by, og du finder nogle af allerstørste industrivirksomhed netop i byen. Derudover byder Kalundborg også på en af Danmarks mest aktive havne.

Selvom Kalundborg er i den anden ende af Sjælland i forhold til København, så kræver det ingen tid at komme ind til København Centrum, hvor der kan komme lidt mere action på. Tag et kig herunder på siden for at få et overblik over byens mange oplevelser. Uanset om du er til kunst, kultur eller natur, kan du sten sikkert finder oplevelser i og omkring Kalundborg, som vil give dig minder for livet. Kalundborgs placering gør ligeledes stedet oplagt til rundture i skove, byer og strande. Læs mere om byen her.

Interessante attraktioner i Kalundborg

Odsherred Zoo

Den Zoologiske, Odsherred Zoo, som også fungerer som et rescue center, er et perfekt sted hvis du har familien med. Her kan i finde over 600 dyr fordelt på ca. 100 forskellige dyrearter. I den hyggelige Zoologiske have kan du og familien se på aber, zebraer, kameler og mange flere interessante dyr, som står klar til at præsentere sig selv.

Røsnæs Fyr

Som besøgende i Kalundborg er det et must at tage et smut forbi Røsnæs Fyr. Området ligger for enden af Røsnæs i fantastiske omgivelser med en smuk og nydelig udsigt over Samsø Bælt. Hvis du er naturelsker, så er Røsnæs Fyr det rette sted for dig.

Odsherred Kunstmuseum

Hvis du og familien er interesseret i at opleve kunst, så er Odsherred Kunstmuseum et besøg værd. Her finder du aktiviteter for hele familien, og der er blevet gjort meget ud af, at stedet ikke skal være kedeligt for de mindste i familien.