Køb din House Doctor vasketøjskurv online

House Doctor er den perfekte balance mellem formalitet og uformalitet. Med deres skandinaviske design hjælper House Doctors folk med at skabe et rum, der er både enkelt og luksuriøst med masser af detaljer, der får det til at føles autentisk for dig! Og det gælder altså lige fra en House Doctor reol til en House Doctor vasketøjskurv. Og er du helt vild med brandet, og er du af netop den grund på udkig efter en House Doctor vasketøjskurv? Så er du kommet til det helt rette sted. Læs meget mere om det anerkendte brand lige her og find ud af, hvor du køber din næste House Doctor vasketøjskurv.

 

Hvorfor vælge en House Doctor vasketøjskurv?

House Doctor er en virksomhed, der ikke kun forstår at designe smukke hjem, men også at give plads til din egen personlige stil. Produkterne fra House doctor, fx en House Doctor vasketøjskurv, kan blandes med andre møbler eller bruges alene som unikke stykker – uanset hvad du vælger, vil det resultere i et indretningsprojekt, der er værd at rose! House Doctor handler om at blande tingene. Deres udvalg af produkter har mange forskellige stilarter, former og materialer, der kan blandes med dit eget design for at skabe et æstetisk og personligt rum i hjemmet, som du vil elske!

 

Brandet bag din House Doctor vasketøjskurv

House Doctor er et innovativt dansk designfirma, der begyndte som en lille familievirksomhed, som i dag ejes af de tre søskende Gitte Juhl Capel, Klaus Pedersen og Rikke Jensen. De har været kreative i at skabe materialer til deres produkter gennem tiden, hvilket gør dem populære rundt omkring i Europa. Virksomheden blev grundlagt i 2001 og opererer i dag i hele Europa, New Zealand, Asien og Stillehavsområdet under eget navn samt internationalt gennem aftaler uden for Danmark. House Doctor er altså at finde overalt! Og vi taler ikke kun om deres sortiment af boligindretning. De har nogle seriøst elegante og stilfulde møbler, der vil få enhver indretningsentusiast til at falde i svime – eller i det mindste føle sig meget tilfreds med sit rum på et øjeblik – så snart de går ind ad døren. Og det gælder altså også for den simple, men smarte, House Doctor vasketøjskurv. Køb din House Doctor vaskekurv ved at følge linket øverst i artiklen – og find her også et stort udvalg af andet boliginteriør fra det elskede brand.