Kridttavle – et must til arbejde og fritid

Når du hører ‘kridttavle’, tænker du nok gammeldags og umoderne – men tværtimod. I dag findes der nemlig mange, som foretrækker at undervise eller skrive på en god, gammeldags kridttavle. En kridttavle er nemlig også meget brugervenlige og praktiske, så de er nemme at bruge.

Der er mange gode grunde til at vælge en kridttavle i stedet for et moderne whiteboard. Kridttavler virker helt efter hensigten, og vælger du at investere i en kridttavle, kan du være sikker på, at du har den i mange år frem. Kridt er stadig et meget populært redskab. Dette er bl.a. fordi, at kridt virker indtil, der ikke er mere. Du skal altså ikke bekymre dig om, om det virker eller ej ligesom en almindelig whiteboard tusch. En helt anden grund til, at du skal vælge en kridttavle er, at de er utrolig nemme at rengøre med en klud. Dette er nemlig ikke altid tilfældet med en whiteboardtavle.

Hvis dette lyder som en god investering for dig, så kan du her finde det store udvalg af kridttavle.

Stort udvalg af smarte og praktiske designs

Blandt det store sortiment af kridttavler, finder du bl.a. den klassiske kridttavle, der kan hænges på væggen. Den fås i 16 forskellige størrelser, og dermed skulle det være muligt at finde en størrelse, som passer til dine ønsker og behov.

Du kan også vælge den smart dobbeltsidet kridttavle på mobilt stativ. Det smarte ved denne tavle er, at du kan skrive på begge sider, og så kan du nemt flytte den fra lokale til lokale. Denne tavle er et godt valg, hvis du ønsker en fleksibel kridttavle. Den dobbeltsidet tavle fås i syv forskellige størrelser.

Sidst, men ikke mindst, finder du også hejsetavler. En hejsetavle er en tavle, der sidder fast på to søjler. Dermed kan du selv justere tavlen, så den sidder i den perfekte højde, der passer til dig. Hejsetavlen skal ikke monteres på væggen men står i stedet på gulvet, så den er nem at have med at gøre.

Hvad enten du mangler en ny kridttavle til klasselokalet, eller I mangler et sted at skrive information på på kontoret, så er en kridttavle uden tvivl en af de bedste løsninger.