Lær mere om moderne behandlingsformer

Er du interesseret i nye og moderne behandlingsformer? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på behandlingsformen, body all mind. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for, hvorfor denne behandlingsform fra bodyallmind.com er anderledes end mange af de behandlingsformer, som du kender i dag.

Hvad er Body All Mind?

Body All Mind er – i modsætning til traditionelle behandlingsformer – en ny og anderledes måde at anse menneskekroppen på. Når man hører ordet, behandlingsform, er det ofte de ældre behandlingsformer, som udelukkende tager udgangspunkt i enten det fysiske eller psykiske, man tænker på som det første.

Body All Mind er i den sammenhæng en behandlingsform, der forsøger at kombinere det bedste fra begge verdener. Det hænger sammen med, at Body All Mind-tilgangen indebærer, at man ser kroppen fra et holistisk perspektiv. Denne holistiske tilgang skaber fundamentet for Body All Mind.

Det fysiske og psykiske hænger sammen

Når der bliver skrevet, at den holistiske tilgang er fundamentet for Body All Mind, skal det forstås på den måde, at Body All Mind er rodfæstet i, at kroppen hænger sammen – både fysisk og psykisk. Hvis man for eksempel har ondt i nakken, er det noget, der kan påvirke ens psykiske velvære – og omvendt. Hvis man ikke har det godt psykisk, er det noget, der kan påvirke ens fysiske velvære.

Alle mennesker er forskellige

Et andet vigtigt aspekt, i Body All Mind kropsterapi, er, at alle mennesker er forskellige. Når alle mennesker er forskellige, hvorfor skal de så behandles på den samme måde? Body All Mind forsøger at skræddersy en behandlingsform, der passer lige præcis til den specifikke situation, den respektive person befinder sig i. Det betyder, at Body All Mind ikke blot handler om én måde at behandle på, men handler om flere behandlingsformer, der skal anvendes efter behov.