Lær mere omkring informationssikkerhed

I dag findes der standarder, der kan hjælpe dig med at beskytte din virksomhed mod cyberangreb. Informationssikkerhed er blevet stadig vigtigere i de seneste år. Og ISO-overholdelse vil gavne både din virksomhed og Danmark som helhed – hvis vi skal forbedre cyber- og informationssikkerheden her i Danmark, er det vigtigt, at vi implementerer den internationale sikkerhedsstandard ISO 27001 . Og en måde at gøre det på er at arbejde systematisk og standardiseret med selve sikkerhedsstandarden. Og selv om du sikkert synes, at Excel og Jira fungerer fint lige nu, er det ikke langsigtede løsninger. Excel er perfekt til beregninger. Jira er perfekt til projektstyring – men ingen af dem er gode til overholdelse af ISMS. Det er RISMA – et værktøj, der hjælper dig med at opfylde kravene med ISO 27001. Hvis det derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden lige nu og læs mere omkring ISO 27001-compliancesoftware. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Gør brug af RISMA og lev op til informationssikkerhed

Med RISMA kan du arbejde systematisk og på en standardiseret måde med selve sikkerhedssystemet. Du får adgang til aktuelle oplysninger om alle dine it-aktiver – hvilket er unikt. Og når du først har overblik over det hele, er det nemt for alle involverede – medarbejdere, ledelse osv. – hurtigt at strukturere politikker og procedurer, der er i overensstemmelse med ISO 27001 . RISMA er blevet udviklet af et team af eksperter i informationssikkerhed – folk med mange års erfaring fra den kommercielle og offentlige it-sektor. Det betyder, at RISMA ikke blot er et værktøj til at administrere ISO 27001-overholdelse – det indeholder alt det, du har brug for til at beskytte din virksomhed mod cyberangreb. Så uanset om du er en stor virksomhed med mange forskellige leverandører, en SMV, der ønsker at sikre overholdelse internt – eller om du blot ønsker at undersøge, hvordan du kan forbedre dine forretningsprocesser – så er RISMA den perfekte løsning

Med RISMA får du adgang til opdaterede oplysninger om alle dine it-aktiver – hvilket er unikt. Og når du først har overblik over det hele, er det nemt for alle involverede – personale, ledelse osv. – hurtigt at strukturere politikker og procedurer, der er i overensstemmelse med ISO 27001.