Læsestativ – perfekt til læsehesten

Er du vild med at læse bøger og få ro på? Kender du følelsen af, at det kan blive hårdt eller tungt at holde på bogen for længe? Så bør du overveje at anskaffe dig et læsestativ.

Det er utrolig sundt at læse, og det er der heldigvis mange, som der benytter sig af. Det skal ikke være træls at læse en god bog. Det er netop dette, som langt de fleste bruger til at slappe helt af og komme ned i gear. Mange bøger er over 500 sider lange, og hvis du er typen, der begiver sig ud i den tykkelse bøger, så kender du med garanti også følelsen af at blive træt i armen eller hånden, når man sidder og fordyber sig. Så skal man hele tiden skifte med at holde bogen med højre og venstre hånd, og så bliver det lige pludselig svært at koncentrere sig om den gode bog. Løsningen på dette problem er et læsestativ. Med et læsestativ skal du nemlig ikke selv sidde og holde på bogen med blot lægge den på stativet og begynde den afslappende læsning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dit læsestativ.

Mobilt læsestativ til enhver stor bog

Du får altså en helt igennem perfekt løsning til dine trætte håndled. Dette læsestativ består af en plastikunderdel og robuste metalben, som kan foldes flat, og derfor er den meget velegnet til at tage med alle steder. Den kan sagtens smides i skoletasken eller tages med på biblioteket. Med et læsestativ kan bøger placeres i den rigtige position, hvilket fremmer korrekt kropsholdning og træthedsfri læsning. Dette læsestativ kan holde bøger op til A4-format og har et beslag, der holder bogen åben. Det er utrolig hurtigt og nemt at indstille og har forskellige hældningsniveauer. Du kan også få dette læsestativ i fire forskellige farver, så der er noget for enhver læsehest. Du kan altså komme igennem hele Harry Potter serien uden at skulle holde på bøgerne. Det eneste du skal gøre er, at indstille dit læsstativ og bladre. Et læsestativ er et must til dig, som elsker at fordybe dig i bøgernes verden, og som sagtens kan læse en bog på en dag eller to.