Leg med eksotiske dyr i København Zoo

Skal du besøge en god ven på Frederiksberg, og har i aftalt, at i skal bruge jeres dag i København Zoo? Så giver vi jer lige her en lille guide til, hvilke dyr i kan se og hvad i ellers generelt kan forvente at den populære zoologiske have beliggende i det eksklusive område, Frederiksberg. Og lyder det som noget, du kunne været interesseret i at høre mere om? Så læs med her og bliv meget klogere på hovedstadens Zoologiske Have.

Mød mere end 4000 dyr i hovedstadens Zoo

København Zoo er naturligvis en zoo, der byder på lidt af hvert – det skal den næsten også, når den er placeret i landets hovedstad. Den lever heldigvis op til alles forventninger, og du har her mulighed for at komme helt tæt på intet mindre end 4000 fascinerende dyr, der kommer fra alle verdens kontinenter. Du kan møde panderne fra Asien og spise bambuspinde synkront med dem. Du kan ligeledes komme op i det kolde nord, hvor du kan sige hej til de store isbjørne. Faktisk findes der næsten ikke et eneste dyr, du ikke kan møde i København Zoo, så tag afsted med det samme og fyld din hjerne med overraskende viden om de mange dyr og fyld dine mave med en masse sunde, og ikke mindst lækre, måltider.

Nyd en masse god mad sammen med dyrene

For som om, at dyrene ikke var en oplevelse nok i sig selv, så har København Zoo sørget for, at det ikke kun er de øverste dyr i fødekæden, der får noget godt at spise. I haven finder du nemlig også Bistro Panpan, hvor du kan nyde et hav af lækre franske retter, der alle har et asiatisk twist. Sid og nyd din mad samtidig med, at du kan spejde udover de mange beboere i Pandaanlægget. Og når du er klar til dessert, kan du besøge Cakes & Dreams. Her kan du sætte dine tænder i nogle af de lækreste kager, du nogensinde har smagt.