Legetæpper – dekorativ og nyttig legeplads

Mangler du noget, der både fungerer dekorativt og er nyttigt til at lege på til børneværelset? Så bør du måske overveje et legetæppe.

Legetæpper kan bruges til dit barn i mange år. Her kan dit barn som baby ligge trygt og varmt og underholde sig selv med en rangle eller en blød bamse. Som barnet vokser, bliver legetæpper kun mere og mere brugbare. Det er nemt at tage bamserne med fra børneværelset og ind i stuen ved at lægge dem på tæppet og trække det efter sig. I kan også lege jorden er giftig, hvor legetæpperne er øerne i må hoppe på. Legetæpper fungerer typisk som en hyggelig siddeplads på gulvet, hvis dit barn gerne vil lege i stuen. Dit barn får muligheden for at sidde blødt på gulvet og læse en bog eller lege i timevis med LEGO.

Rent praktisk kan legetæpper være en fordel, hvis der er fodkoldt hjemme hos jer, eller hvis de gamle trægulve en gang i mellem giver splinter i fødderne. På legetæpper sidder man blødt og varmt, og man kan leve sig ind i legen. Det bliver også en del nemmere at lokke bedstefar eller bedstemor ned på gulvet for at lege med, hvis der ligger lækre og bløde legetæpper på jorden.

Hvis dette lyder som noget, der skal bruges til indretning af jeres børneværelse, så finder du her et stort udvalg af legetæpper.

Legetæpper i mange forskellige stilarter

Legetæpper findes i mange forskellige farver og stilarter, så du kan sagtens finde et, som passer ind til jeres indretning. De findes med flæsekant, pomponer og quiltet mønster. De sjove kanter indbyder ofte til berøring, og dit barn vil med garanti nyde at nulre flæsekanten. Du finder både legetæpper i neutrale farver, så de passer til både drenge og piger samt vilde farver, så det passer bedst til f.eks. prinsesseværelset.

Du kan nemt og hurtigt flytte rundt på tæpperne efter behov og vælge et udtryk, der matcher din indretningsstil og det øvrige interiør i boligen.
Uanset hvilket type tæpper, du ønsker, så finder du med garanti noget, der falder i din smag, og både dig og dit barn vil helt sikkert komme til at holde af et legetæppe.