Lyngfeldt – din leverandør af maskiner til landbrugs- og entreprenørarbejde

Hvis du er på udkig efter maskiner til dit landbrug, din entreprenørvirksomhed eller måske dit anlægsgartnerfirma, kan Lyngfeldt hjælpe dig. De har mange års erfaring, og de kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine, der passer til dine individuelle ønsker og behov.

Lyngfeldt forhandler et stort udvalg af maskiner

Lyngfeldt forhandler både nye og brugte maskiner til entreprenørvirksomheder, anlæg, vej og park samt landbruget. Alle maskiner er i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at du får mest værdi for dine penge. De forhandler bl.a. maskiner fra anerkendte producenter såsom:

  • New Holland
  • Husqvarna
  • Kverneland
  • Krampe
  • Kongskilde
  • Giant
  • Greentec
  • Stoll

For at sikre dig den bedst mulige service har de et stort fokus på at hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine, der ikke kun kan hjælpe dig her og nu, men som også kan løse dine opgaver i de næste mange år fremadrettet. Det gælder, uanset om du foretrækker at investere i en helt ny maskine, eller du er på udkig efter en brugt model. Hvis du foretrækker at leje en maskine eller øvrigt materiel til din virksomhed eller dit landbrug, så har du naturligvis også mulighed for det. Alt i alt er der mange forskellige muligheder at vælge imellem.

De har også deres eget værksted

Hos Lyngfeldt kan du ikke blot købe din nye maskine. Du kan også få den serviceret og repareret hos dem i takt med, at behovet opstår. På den måde får du en komplet løsning. De har deres eget værksted, hvor du kan komme forbi og få din maskine serviceret eller repareret, så du kan blive godt kørende igen og komme videre med dagens arbejde.

Få kompetent rådgivning og vejledning

Uanset hvad dine behov er, har Lyngfeldt en medarbejder, der kan hjælpe dig. Med over 40 medarbejdere er der altid en, der kan rådgive og vejlede dig inden for lige netop din branche. Har du brug for hjælp til finansiering eller forsikring af dine maskiner, kan de også være behjælpelige med det. Det eneste du selv behøver at gøre er at fortælle, hvad dine ønsker og behov er, og hvad maskinen skal bruges til. Så hjælper personalet hos Lyngfeldt dig gerne med resten. Du kan enten besøge dem på deres adresse, ringe til dem eller se nærmere på deres udvalg af maskiner på deres hjemmeside.