Med en hyppig bilvask undgår du at din bil får skader på lakken og undervognen

Bilvask er en meget vigtig del af vedligeholdelsen af din bil. Uanset om bilen er ny eller en ældre model. Det handler nemlig ikke kun om at bilen skal se ren og spejlblank ud, selvom det naturligvis er skønt med en nyvasket og ren bil. Uanset hvilken sæson på året vi har, så er der mange forskellige udfordringer som alt sammen tærer på bilen. En hyppig bilvask er derfor med til at passe på din bil, så vi forebygget skader på lakken eller undervognen. Det er nemlig også billigere at vaske bilen jævnligt i stedet for at skulle betale en mekaniker for at reparere den, hvis noget skulle gå i stykker.

Få ubegrænset bilvask og undgå større mekanikerregninger fremadrettet

Hvis du også hører til dem som nyder at din bil er nyvasket og ren, og i forvejen jævnligt bruger penge på at køre din bil i vaskehal, så kan Circle K’s tilbud som ubegrænset bilvask være lige noget for dig. Det kan faktisk endda være løsningen for dig, hvis du blot vasker din bil i vaskehal 2 gange på en måned, da det nemlig allerede kan betale sig herefter. Det koster ikke alverden og så kan du vaske din bil i Circle K’s mange vaskehaller i hele landet. Her kan du vaske din bil når du vil, uden at du faktisk skal have penge op af lommen hver gang du synes at din bil trænger til en bilvask. Der er fire forskellige vaske at vælge imellem.

Inden du kører bilen i vaskehal

Det er vigtigt at følge vejledningen inden du vasker bil. Man bør altid afmontere antennen og slå sidespejlene ind. For at sikre et optimalt resultat, kan det være en god idé at benytte sig af at forvaske bilen de steder man synes, det er nødvendigt.