Mercedes Benz A klasse

Mercedes Benz A-klasse kabinen er designet til at give dig en følelse af sikkerhed. De flydende overgange mellem instrumentpanelet, midterkonsollen og dørbeklædningerne resulterer i det behagelige wrap-around-design. Det er lige så unikt i denne bilklasse som valget af interiørbeklædning og ambientebelysning, der får alt til at fremstå på bedste vis. Du kan vælge fra et udvalg af forskellige beklædninger og belysningsmuligheder for at skabe det perfekte look til din A-klasse. læs mere på deres hjemmeside Ejner Hessel

Mercedes Benz A-klassen mange modeller

Mercedes-Benz A-klasse er en serie af kompakte biler, der produceres af den tyske bilproducent Mercedes-Benz. Den første generation af A-Klassen blev introduceret i 1997, efterfulgt af den anden generation i 2004. Den tredje og seneste generation blev lanceret i 2018. A-Klassen har traditionelt været en af Mercedes’ men den seneste generation er positioneret som et mere luksuriøst produkt. A-Klassen fås i en række forskellige karrosseriformer, herunder sedan, hatchback og vogn. Den fås også i både med forhjulstræk og firehjulstræk. A-Klassen er udstyret med en rækkebenzin- og dieselmotorer. Mercedes-Benz A-klasse er en kompaktbil, der produceres af den tyske bilproducent Mercedes-Benz. Den første generation af A-Klassen blev introduceret i 1997, efterfulgt af den anden generation i 2004. Den tredje og seneste generation blev lanceret i 2018. A-Klassen har traditionelt været en af Mercedes’ men den seneste generation er positioneret som et mere luksuriøst produkt. A-Klassen fås i en række forskellige karrosseriformer, herunder sedan, hatchback og vogn. Den fås også med både forhjulstræk og firehjulstræk. A-Klassen er udstyret med et udvalg af benzin- og dieselmotorer.Den nye Mercedes.

Mercedes Benz A-klasse fremtiden på spil.

Mercedes Benz A-klassen er en bil, der bryder formen og nytænker segmentet for kompakte biler. Med sit udvidede bagagerum på 370 liter introducerer den et nyt niveau af kvalitet og komfort sammen med et mere sporty og moderne udseende. Tilføjelsen af en touchscreen og MBUX-infotainmentsystemet, som giver dig mulighed for, at kommunikere med bilen, mens du stadig er fokuseret på vejen, gør denne bil til en af de mest eftertragtede i sin klasse. Ved blot at tale til bilen kan du styre musikken, indstille en rute på navigationen og meget mere. A-Klassen er en bil, der simpelthen ikke kan ignoreres.