Moduler til byggepladser – hent hjælp hos FOCUS Moduler A/S og kom sikkert i mål

Har dit byggefirma netop vundet en stor opgave, som kommer til at trække store veksler på jeres nuværende faciliteter såsom mandskabsvogne, skurvogne og toiletfaciliteter?

Så er der hjælp at hente hos FOCUS Moduler A/S, der har specialiseret sig i at levere moduler til byggepladser.

Moduler til byggepladser kan både købes og lejes, alt efter ønske. Uanset hvilken løsning du ender med at vælge, vil du få en konkurrencedygtig pris. Så du får ikke kun mere plads på byggepladsen, men også mere plads i budgettet.

Standard- eller skræddersyede moduler til byggepladser

En af gevinsterne ved at vælge FOCUS Moduler A/S som leverandør er, at virksomheden råder over såvel tegnestue som store produktionsfaciliteter. Det giver dig endnu flere muligheder, hvad enten du søger standardløsninger eller specialbyggede moduler til byggepladser.

Den randrusianske virksomhed erfaring med både små og store virksomheder, og med mere end 30 års erfaring på området kan teamet give en kompetent rådgivning om, hvordan de enkelte moduler til byggepladser kan indrettes bedst muligt.

Brug gerne enhederne til at skabe en byggeplads indretning, der passer ideelt til både byggeprojektet og medarbejderne. Måske har I behov for at etablere en midlertidig kontorbygning på området, eller måske vil du gerne kunne tilbyde medarbejderne endnu flere badvogne og skurvogne, måske i kombination med en kantine.

Få hjælp til alt det praktiske arbejde

FOCUS Moduler A/S sørger for, at du kommer sikkert i mål med dit projekt, men du bestemmer naturligvis selv, hvor stor en rolle virksomheden skal spille i processen. Måske har du udelukkende brug for hjælp til udlejning af moduler til byggepladsen eller pavilloner, hvorefter du selv kan klare resten.

Du kan dog også få hjælp til at etablere faciliteterne på byggepladsen, herunder flytning af pavilloner og byggepladsenheder samt opstilling, sammenbygning, forsyningstilslutninger og eventuelt afspærring af pladsen. Af andre services kan nævnes rengøring og kantineservice.

Alle løsninger bliver valgt ud fra, at de både skal være miljørigtige og konkurrencedygtige mht. prisen.

Hovedsæde i Randers – men med levering i hele landet

Hvad enten du skal bruge badvogne, mandskabsvogne eller noget helt tredje, kan de leveres overalt i landet. Så vil du give dine medarbejdere bedre arbejdsvilkår på arbejdspladsen, bør du indhente et tilbud allerede i dag.

Det er ganske uforpligtende, hvad enten du er interesseret i nye moduler til byggepladser eller ønsker at leje brugt udstyr via brugtbørsen på hjemmesiden.