N a

Boligejer Fredensborg

Er du på udkig efter oplevelser i Nordsjælland? Så besøg Bærhaven i Fredensborg. Denne have er et stort område på 100.000 m2 med åbne marker, smuk natur og endeløse, velsmagende bær. Afhængigt af sæsonen er der kirsebær, blåbær, stikkelsbær, ribs , tyttebær , mellembær , blommer osv. Bærhaven er det ideelle sted til en picnic eller en gåtur, mens man nyder de imponerende omgivelser. Byens bedste oplevelser finder du i Bærhaven, hvor du kan nyde både natur og store oplevelser hele året rundt. Hvis du tager på bærplukning her i sensommeren/tidligt efterår vil det give dig noget at se frem til hver gang du kommer forbi.

Masser af oplevelser i Fredensborg 

Bæroplevelserne i Bærhaven er derfor også oplagte for skoler eller ungdomsgrupper, der leder efter oplevelser i Nordsjælland. Bærhaven er åben hver dag fra lige før påske til lige efter midsommer. Her kan du nyde både natur og oplevelser hele året rundt, og de bedste oplevelser i byen er bærplukningen. Gå heller ikke glip af et besøg på et af Danmarks mest storslåede barokslotte, Fredensborg Slot. Oplevelserne i Berry Garden er ideelle for både børnefamilier og store grupper, der ønsker oplevelser i Nordsjælland. De yngste vil kunne lege og løbe rundt, mens de større børn kan tage på en bærvandring, hvor de lærer om dyrkning af bær ud fra både vores egne erfaringer og erfaringer fra andre lande. Udover oplevelser og oplevelser sælger vi også hjemmedyrkede og hjemmelavede produkter direkte fra Bærhavens eget bageri og kogehus. Her kan du købe brød, vafler, tærter, kager eller drikkevarer.

Tag familien eller vennerne med til Fredensborg og oplev de mange oplevelser

Har du nogensinde ønsket at opleve ørne? Besøg Falkonergården i Fredensborg. Her kan du lære om rovfuglene og blive guidet gennem deres univers. Der vil være både falke og ørne, og de besøgende vil opleve de store rovfugle i tæt selskab med falkoneren. Rovfuglene flyver lige over publikum i smukke naturomgivelser. I løbet af det 1-timers show trænes rovfuglene, og årtusinder af jagttraditioner genoplives med fortællinger om falkoneren. Træningen af falke, høge og ørne finder sted i et område, der i næsten 1000 år har været danske kongers og dronningers jagtmarker.