Når pakken skal sendes, kan thermo etiketter være det nemmeste valg

Hvis du har brug for eksempelvis at printe en label hurtigt ud, hvis pakken skal sendes afsted i en fart, kan thermo etiketter være en god løsning. Thermo etiketter kan nemlig printes uden brug af farvebånd. Det er netop derfor, at de er meget populære som bl.a. fragtetiketter og produktmærkning.

Et væld af forskellige labels med enten kort og lang levetid

Thermo etiketter anvendes i thermo printere, som kan printe på labels uden brug af farvebånd. Den største fordel ved denne type etiketter er at trykket opnås ved opvarmning. Her brændes teksten på et papir med små varme nåle i printeren. Denne printteknik giver hurtig print på labels, som har en kortere levetid. Hvis man ønsker, at etiketprintet skal holde længere, eller hvis etiketterne skal på frost, skal man bruge en anden printteknik, hvor printeren er udstyret med farvebånd og hvor man printer på etiketter, der er lavet af enten papir eller plast.

Etiketterne gør det simpelt at sende forsendelser til hele verden

Hvis man som firma har investeret i en thermo printer, er det ret simpelt at bruge thermo etiketter til langt størstedelen af ens forsendelser. Denne type emballage og fragtetiketter anvendes i hele verden, og det gør det derfor nemt at sende forskellige pakker og forsendelser på tværs af landegrænserne. Disse etikettyper gør det nemt at overskue, hvor pakken skal sendes til og fra. Etiketterne fås i ruller med forskellige antal på og findes desuden i flere forskellige størrelser, kvaliteter og materialer, så man kan få lige den type etiket, man søger. Thermo etiketterne findes i både gule og hvide varianter. Mange firmaer bruger netop disse thermo etiketter på ruller til mange af deres forsendelser, da det bedst kan betale sig for dem, når de har så stort et forbrug af dem i længden.