Nyt kontordomicil? Vælg en erfaren og kvalitetsbevidst entreprenør

27. august 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Et kontordomicil er en vigtig del af alle seriøse virksomheder med en stor administration. Her spiller kontordomicilet både rollen som arbejdsplads for din virksomheds kontormedarbejdere, mens selve bygningen også er din virksomheds ansigt udadtil, som danner førstehåndsindtryk af din virksomhed, når folk kører forbi og besøger virksomheden.

Hvis du står overfor at skulle bygge et nyt kontordomicil, er det således vigtigt, at du vælger en entreprenør, der kan levere både komfortable lokale for dine medarbejdere samt en bygning, der udstråler kvalitet til gavn for virksomhedens omdømme.

Sådan en entreprenørvirksomhed finder du i KG Hansen, der har lang og bred erfaring med opførsel af kontordomiciler. Hos KG Hansen er kvalitet helt central i det daglige arbejde, mens også respekt for dig som kunde altid kommer til udtryk gennem bl.a. overholdelse af budgetter og et lydhørt samarbejde.

Mere end 100 års erfaring

KG Hansen har mere end 100 års erfaring fra byggebranchen, hvilket er din mulighed for at komme til at samarbejde med en entreprenør, der har helt styr på, hvordan et kontordomicil opføres. På samme tid giver det dig mulighed for at få vidende og seriøs vejledning, når du skal i gang med dit projekt.

Siden KG Hansens grundlæggelse i 1910 har virksomheden specialiseret sit i at bygge bl.a. kontordomiciler, mens virksomheden også har været en del af en række store projekter som eksempelvis Hospitalsenheden i Horsens, Global Timer i Århus og Lego Innovation House.

Hos KG Hansen bliver du så således altid mødt af et erfarent og professionelt team, som er respektfulde, ansvarlige og troværdige i det daglige arbejde, mens en høj faglige naturligvis også altid er i centrum, så du kan være sikker på, at dit kontordomicil bliver opført på en ordentlig måde, hvor alle aftaler bliver overholdt, og hvor det endelige produkt kommer til at leve op til alle dine forventninger.

Relateret Artikler

Temptech vinkøleskab – nordisk design i højeste klasse

Temptech vinkøleskab – nordisk design i højeste klasse

Er du vild med vin? Ønsker du at udstille og nedkøle din vin på en moderne og eksklusiv måde? Så bør du tage et kig på udvalget af vinkøleskabe fra Temptech. Et Temptech vinkøleskab bærer præg af at være skabt i Norden. De har et smukt og og simpelt nordisk design med...

Hvad er slidlag?

Hvad er slidlag?

Du har muligvis hørt om slidlag før, men måske du ikke helt har forstået, hvad det egentligt er. Når man totalrenoverer gulve eller hvis du bare skal anlægge nye gulve ved et større byggeprojekt, så er der flere behandlinger og processer, som man skal igennem, før et...

Guide til din lægeklinik

Guide til din lægeklinik

Hvis du skal til at åbne en ny lægeklinik, er det vigtigt, at du har styr på det hele, inden du inviterer patienter ind til klinikken. Det kan være, at du allerede har fået styr på en række vigtige ting. Dog kan det ikke skade at læse små tips og guides for at sikre...