Nyt kontordomicil? Vælg en erfaren og kvalitetsbevidst entreprenør

27. august 2021

Sponseret indlæg

Et kontordomicil er en vigtig del af alle seriøse virksomheder med en stor administration. Her spiller kontordomicilet både rollen som arbejdsplads for din virksomheds kontormedarbejdere, mens selve bygningen også er din virksomheds ansigt udadtil, som danner førstehåndsindtryk af din virksomhed, når folk kører forbi og besøger virksomheden.

Hvis du står overfor at skulle bygge et nyt kontordomicil, er det således vigtigt, at du vælger en entreprenør, der kan levere både komfortable lokale for dine medarbejdere samt en bygning, der udstråler kvalitet til gavn for virksomhedens omdømme.

Sådan en entreprenørvirksomhed finder du i KG Hansen, der har lang og bred erfaring med opførsel af kontordomiciler. Hos KG Hansen er kvalitet helt central i det daglige arbejde, mens også respekt for dig som kunde altid kommer til udtryk gennem bl.a. overholdelse af budgetter og et lydhørt samarbejde.

Mere end 100 års erfaring

KG Hansen har mere end 100 års erfaring fra byggebranchen, hvilket er din mulighed for at komme til at samarbejde med en entreprenør, der har helt styr på, hvordan et kontordomicil opføres. På samme tid giver det dig mulighed for at få vidende og seriøs vejledning, når du skal i gang med dit projekt.

Siden KG Hansens grundlæggelse i 1910 har virksomheden specialiseret sit i at bygge bl.a. kontordomiciler, mens virksomheden også har været en del af en række store projekter som eksempelvis Hospitalsenheden i Horsens, Global Timer i Århus og Lego Innovation House.

Hos KG Hansen bliver du så således altid mødt af et erfarent og professionelt team, som er respektfulde, ansvarlige og troværdige i det daglige arbejde, mens en høj faglige naturligvis også altid er i centrum, så du kan være sikker på, at dit kontordomicil bliver opført på en ordentlig måde, hvor alle aftaler bliver overholdt, og hvor det endelige produkt kommer til at leve op til alle dine forventninger.

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...