Pixojet, 1000-vis af danskeres foretrukne blæk- & tonerleverandør

31. juli 2022

Ringer ’Pixojet’ ingen klokker hos dig?

Så er det vist på tide at stifte bekendtskab med den pågældende danske webshop – særligt hvis du har en printer, hvis driftsomkostningerne du finder unødvendigt høje.

Pixojet er én af Danmarks mest anerkendte og førende online forhandlere af printerpatroner og lasertonere til printere, både af den originale og kompatible slags.

Det er dog de sidstnævnte forbrugsstoffer til blæk- og laserprintere, som privat- og erhvervsfolk dagligt strømmer til webshoppen for, og med god grund; kompatible printerpatroner og tonere fungerer på lige fod med originale patroner og lasertonere, de leverer en upåklagelig udskriftskvalitet, og de er billigere end originale forbrugsstoffer.

Ydermere fås kompatible printerpatroner og lasertonere oftest med en større printkapacitet end originale forbrugsstoffer, så du kan udskrive flere sider fra din printer til en lavere pris – What’s not to like?

40 års erfaring med indkøb og salg af kompatible blækpatroner og tonere

Pixojet har, siden virksomheden blev etableret i 1982, haft et ønske om, at danskerne skulle have et sted at gå til, så frem de ønskede at købe billige printerpatroner og lasertonere, så unødvendigt dyre printomkostninger kunne høre fortiden til.

Siden den tidlige start har det altid været i Pixojets interesse, at de billige, kompatible forbrugsstoffer skulle kunne levere en udskriftskvalitet lig dén, som originale printerpatroner og tonere leverer, til trods for de lave priser.

Virksomhedens støt voksende kundeskare tyder umiddelbart også på, at Pixojet mestrer at levere den rette blæk- og tonerkvalitet kombineret med de helt rette priser.

Danmarks billigste, kompatible forbrugsstoffer garanteres hos Pixojet

Handler du dine kompatible printerpatroner og lasertonere hos Pixojet, tilbydes du ikke blot god kvalitet til lave priser; du garanteres faktisk Danmarks billigste, kompatible forbrugsstoffer til printere, da webshoppen tilbyder prismatch på samtlige uoriginale blækpatroner og tonere i shoppen.

Pixojet er meget mere end blækpatroner og lasertonere

Kompatible printerpatroner og lasertonere er til stadighed de bedst solgte og største produktgrupper hos Pixojet, men i webshoppen kan du lægge alverdens andre varer i den digitale indkøbskurv også.

Siden Pixojet først så dagens lys for 40 år siden, har virksomheden udviklet sig til lidt af en online ’Super-store’, hvor du kan få dækket adskillige andre købsbehov også.

Foruden forbrugsstoffer til printere kan du bl.a. også købe kontorartikler og -udstyr, populært legetøj til børn, finurlige gadgets og elektroniktilbehør til mobil, PC og tablet.

Særligt egen importerede opladere til Macbook samt det magnetiske konstruktionslegetøj Magsmarters og Magnetic Tiles rangerer højt på Pixojets bestseller-liste.

Er du blevet nysgerrig på Pixojet, så kom til tasterne på din foretrukne mobile enhed eller pc og dyk ned i webshoppens spændende shopping-univers, som består af produkter for alle i familien.

God fornøjelse!

Relateret Artikler

Roder regnskaberne? Lad bogholderen skabe orden

Roder regnskaberne? Lad bogholderen skabe orden

Økonomi er et fag man burde have i skolen. For vi stifter alle bekendtskab med regninger, betalingskort, skat, fradrag og ja, listen fortsætter blot med økonomiske begreber. Det er bare sådan, at det er de færreste af os, der forstår sig på økonomi nok til også at...

Guide: Disse elektriske apparater kan du selv skifte batteri i

Guide: Disse elektriske apparater kan du selv skifte batteri i

Mange el-apparater i hjemmet har batterier, der kan udskiftes. Det kan være en god måde at spare penge og reducere affald på. Her er en liste over nogle el-apparater i hjemmet, du selv kan skifte batteri i: Lommelygter Radioer Fjernbetjeninger Ure Legetøj...

Alt, hvad du skal vide om Pokemon kort

Alt, hvad du skal vide om Pokemon kort

Pokemon har forbløffet os i årtier, og det fænomen har udvidet sig til en række forskellige genrer, herunder kortspil. Pokemon kortspil var en af de første ting udviklerne introducerede i den originale Pokemon-serie, og den popularitet har kun vokset siden da. Hvis du...