Racing Kids huer – slip af med røde og kolde ører

Er du på udkig efter en ny hue til dit barn? Så bør du tage et kig på det store udvalg fra Racing Kids.

Racing Kids laver nemlig nogle af de bedste huer på markedet, og du kan bl.a. vælge mellem lækre elefanthuer i forskellige farver og designs, og du kan finde dem i både uld og bomuld. Alle huerne har en perfekt pasform samtidig med, at de er vindtætte ved ørerne. Dette betyder, at dit barn ikke længere skal bekymre sig om og rød og frysende ører.

Der udkommer hele 2 kollektioner af huer fra Racing Kids om året, hvor nye og lækre produkter bliver introduceret. Der er således sørget for, at du med garanti kan finde én eller flere huer fra Racing Kids, der falder i lige præcis din smag, hvad enten der er tale om former, farver eller detaljer. Racing Kids er desuden utrolig gode til at tilpasse deres mange designs til årstiden samt tiden trends og tendenser, og derfor kan du altid være helt sikker på, at dit barn kommer til at se godt ud.

Til vinter kan du købe huer med uld eller dobbeltlag bomuld, mens du til foråret har mulighed for at købe en hue, der både har dobbelt- og enkeltlags bomuld, og disse er selvfølgelig alle vindtætte.

Hvis dette lyder som den perfekte hue til dit barn, så kan du her finde et stort udvalg af huer fra Racing Kids.

Historien bag Racing Kids

Racing Kids blev grundlagt i 1991 af Gitte Uhre. Hendes datter var lige startet i skovbørnehave, og hun opdagede i sin søgen efter varmt tøj og tilbehør, at der var et sort hul på markedet omkring lige præcis dette. Hun manglede altså noget tilbehør, der kunne holde hendes datter varm i skoven hele dagen lang samt hele året rundtl, og derfor valgte hun selv at designe noget tilbehør, som alle børn verden over kunne få glæde af.

Gitte Uhre havde en baggrund indenfor tekstil og gymnastiktøj, og teknikkerne herfra har hun så kombineret med stof, som var både elastisk, stærkt og blødt. Dette bruger hun så den dag i dag til at fremstille huerne fra Racing Kids. I dag har datteren overtaget succesen, og produkterne sælges i dag i mere end