Rødovres idylliske natur

Rødovre er en by med mange egenskaber blandt andet en idyllisk natur. Byen har nogle skønne naturomgivelser heriblandt Damhussøen. Ved søen finder man områder, som indbyder på at sætte sig med en kop kaffe eller is og nyde den flotte udsigt ud over vandet. Udelivet er noget byen vægter højt og der er derfor mange cykelstier samt udendørs fitness alle kan benytte. Det er et hit hos børnefamilier at der er mange legepladser placeret forskellige steder i byen. Også Vestvolden, hvor der er flot natur, spændende historie og masser af mulighed for motion, er værd at besøge. Ønskes mere information om Rødøvre så besøg https://roedovrenetavis.dk.

Rødovre – action eller ej

Søger man underholdning og aktivitet på højt plan, er SuperEvent i Rødovre værd at besøge. Her er der forskellige udfordringer, spil og aktiviteter som indbyder til sjov og leg. I SuperEvent er mange slags aktiviteter til både store og små. SuperEvent er det oplagte sted til både børnefødselsdag, polterabender, teambuilding med ansatte og meget mere. Her vil mange timer føles som få! Til dem der ikke behøver det helt store action og er mere til shopping, har byen også det. Rødovre har nemlig et stort shoppingcenter, også kaldet Danmarks bedste shoppingcenter, til dig der ønsker at kigge på butikker og hvis vejret ikke er til en strøgtur. Centret indeholder 160 butikker og er beliggende i centrum af byen.

Dyk ned i Rødovres historie

Byen indeholder også en række seværdigheder du bare må besøge! Heriblandt Sovende Louis som er en stor liggende statue lavet kun af træbrædder, hvilket i den grad er et besøg til byen værd. I byen finder man også Ejbybunkeren, som er en gammel bunker forvandlet til et militærmuseum, som er et af byens varetegn. Her ligger gamle historier om Rødovre gemt. Derudover er der Heerup Museum, som er et lille museum der ligger idyllisk og flot ved en af Rødovres ældste bygninger, Rødovre gård.