Sådan kan du forbedre dine medarbejderes arbejdsglæde med et foredrag om motivation

Er du virksomhedsejer? I så fald ønsker du dig uden tvivl et arbejdsmiljø, der er både motiverende og optimistisk. Når arbejdsmiljøet er i top, performer dine ansatte uden tvivl bedre. Det giver dig ikke kun gladere medarbejdere – det kan også aflæses på din bundlinje.

Hvis du gerne vil oppe dine medarbejderes arbejdsglæde, kan det gøres på mange måder. Blandt andet kan du afholde et foredrag om motivation. Hvis du planlægger denne form for motivation, er der god grund til at vælge John Harmsen. Han er anerkendt inden for motivationspsykologi, der samtidig formår at omsætte al hans viden til et sjovt og lærerigt foredrag om motivation. Læs med videre og bliv klogere på, hvad et foredrag om motivation kan gøre for din virksomhed.

Foredrag og kurser i motivation: vejen til succes

John Harmsen tilbyder en række kurser og foredrag. Fælles for dem alle er, at de inspirerer deltagerne til at opnå en positiv tilgang til udfordringer. Derved hjælper kurserne og foredragene med at skabe en atmosfære, hvor både medarbejdere og ledere trives.

Gennem hele det spændende og underholdende foredrag om motivation tilbyder Harmsen både konkrete eksempler og indsigter. Alt sammen bliver naturligvis serveret på en let og humoristisk måde, så dine medarbejdere hele tiden er motiverede til at lytte og lære.

Øget trivsel og ansvarstagende medarbejdere

Når du bestiller et foredrag om motivation hos John Harmsen, er et af formålene at udruste dine medarbejdere med redskaber, der højner deres trivsel. Sagt med andre ord får dine medarbejdere værktøjer til at kunne tage ansvar for deres egen trivsel.

Det gør de blandt andet ved:

  • At lære at håndtere stress
  • Finde motivation i hverdagen
  • Skabe en positiv indflydelse på deres omgivelser

En ekstra bonus ved de værktøjer, som dine medarbejdere lærer på foredraget om motivation, er, at de også kan anvendes i dagligdagen – og altså ikke kun på arbejdspladsen. Derfor bliver resultatet mere tilfredse og ansvarstagende medarbejdere. Det fører videre til mere produktive og ansvarlige teams, hvilket uden tvivl vil forbedre din virksomheds bundlinje.

Mangfoldige muligheder for øget motivation

Når du gerne vil have et foredrag om motivation i din virksomhed, skal foredraget naturligvis passe til lige netop din arbejdsplads. Derfor tilbyder John Harmsen flere forskellige foredrag og kurser. De passer til forskellige behov og interesser i virksomheden.

Vil du styrke teamworket? Forbedre ledelsesevnerne? Eller måske styrke de individuelle medarbejderes motivation? Så kontakt John Harmsen for det rette foredrag til lejligheden.