Sådan går du aldrig galt i byen

Kender du til tøjkriser? Følelsen af ikke at eje noget tøj, selvom sengen er dækket af skjorter, som egentlig var strøget, men som nu ligger i bunker ovenpå hinanden, mens du fumler med at få den af, du egentlig havde besluttet dig for, men som nu er svedig og krøllet. Du har aldrig fået fikset knappen i dine yndlingsbukser, og overvejer næsten at gå med røven bar. Forhåbentlig, kommer du ikke til at opleve denne følelse igen, efter at have læst dette.

Få basislaget på plads

Ovenstående er lige til at stress over, og derfor skal vi nu trække det helt ned på et praktisk plan. Vil du undgå tøjkriser, handler det om at finde dine go-to elementer: Den skjorte, som du altid får komplimenter for og de bukser, der bare sidder, som for eksempel sunwill bukser. Et sådant look er perfekt til halv-formelle arrangementer, mens jakken kan tilføjes til de ekstra fancy eller formelle lejligheder. Næst efter tøjet kommer accessoires. Skoene skal pudses, og sokkerne skal genovervejes. Det er måske ikke det bedste valg med multistribede sokker til et ellers klassisk, nedtonet outfit. Men er du ham med kasketten, er der ingen, som afholder dig fra at tage dit varemærke på hovedet.

Giv den gas med detaljerne

Det skal lige understreges, at intet skal afholde dig fra at sætte dit personlige præg på dit festtøj. Det er netop her, du skal lade dine særligheder shine. Med et lækkert basis outfit, hvor skjorten fitter uden at sidde for stramt, og bukserne smyger sig perfekt, kan du tilføje det, der mangler for at pifte det hele lidt op. Slips, butterfly eller en charmeklud, you name it. Accessoires er netop til for at tilføje noget andet og noget personligt, så det samme sæt tøj kommer til at lige to forskellige personer. Så kast dig ud i det!