Sådan gør du dine dagligvareindkøb billigere

Det kan blive relativt dyrt at købe ind i supermarkedet, hvis ikke du har en målrettet plan at følge. Der er masser af fristelser, og de fleste af os falder i fælden lidt for ofte. Nu, hvor priserne på mange af varerne er steget, vil du måske gerne finde en måde at spare penge på, når du handler ind. Få tips her.

Undgå at spilde penge på cigaretter eller lignende

Muligvis er du vant til at snuppe en pakke cigaretter med, når du alligevel ender i køen ved kassen, får øje på dem og ikke kan lade være at bede ekspedienten om en pakke. Det er dog et pengespild, da det er dårligt for dit helbred og ikke har nogen reelle forskelle, der kan kompensere for den negative helbredseffekt. Det er selvfølgelig ikke en let sag at stoppe med at ryge, hvis du er blevet afhængig. Du kan du søge hjælp, hvis du ikke har succes med at gennemføre et rygestop på egen hånd.

Du kan på Nordfyns Netavis, som du finder her, læse en artikel om den nye lov, der påbyder, at det er en overstået æra med grafisk designede cigaretpakker, der giver dig et indtryk af mærket og selve varen. Fremover vil de alle have samme udseende. Nordfyns Netavis tilbyder dig også en masse anden relevant læsning.

Lav en indkøbsliste

Er impulskøb din største fjende i dagligvarebutikkerne, er det mest effektive og simple råd at give dig følgende: Lav en indkøbsliste, og hold dig til den. Det kan lyde ekstremt enkelt, men det er ganske typisk, at der ryger fx et par chokoladebarer ned i vognen, selvom de ikke er skrevet ned på listen. Sørg derfor for at lade være overhovedet at forholde dig til de varer, der ikke står på indkøbslisten.

Du kan desuden spare penge ved at tjekke tilbudsaviserne, inden du tager afsted.