Sådan sikrer du din virksomhed ved hjælp af korrekt IT

16. september 2021

Sponseret indlæg

Når du har en virksomhed, er der mange forskellige ting at tænke på og tage højde for. Det er bl.a. vigtigt altid at have fokus på sikkerhed. Det gælder både fysisk sikkerhed i form af alarmsystemer og den slags, men det gælder også elektronisk sikkerhed i form af gode og sikre IT-systemer.

Er du f.eks. opmærksom på, om du og dine kolleager sender mails på en sikker måde?

Få hjælp til at sende sikre mails

Når du og dine kollegaer sender mails frem og tilbage internt og eksternt i din virksomhed, så er der altid en risiko for, at der er nogle oplysninger, der ender et forkert sted. Det er vigtigt at være opmærksom på, fordi du ellers risikerer at gå en stor bøde pga. af GDPR-lovgivning.

Hvis du ønsker at gøre hele dit mailsystem mere sikkert, så er det en fordel at få hjælp til. På sikker mail dk finder du hjælp til netop det. Dit mailsystem bliver mere sikkert, når du f.eks. får hjælp til at sørge for, at alle mails bliver krypteret og signeret, så det altid kun er modtageren af din mail, der har mulighed for at læse den.

Sæt dig ind i ny teknologi og lovgivning

Der kommer løbende ny lovgivning, men der kommer også hele tiden ny teknologi. Derfor er det altid en god idé at følge med, så du hele tiden er sikker på, at du følger tidens tendenser og lovkrav for den sags skyld.

Det tager tid at undersøge den slags, men det er noget tid, der er værd at bruge, hvis du undgår lige pludselig at sidde i klemme og få en bøde på grund af en dum fejl.

Der er altid vejledning at hente hos professionelle, hvis du bliver i tvivl om noget vedrørende et bestemt IT-system el.lign.

Relateret Artikler

Sådan skaber du de bedste rammer i dit laboratorie

Sådan skaber du de bedste rammer i dit laboratorie

De mange laboratorier rundt omkring i det danske landskab er nok forskellige på mange måder. Der er både veksling i forhold til deres generelle størrelser, og så er der forskel, når det kommer til de formål, som disse bliver brugt til. Men det betyder dog ikke, at de...

Sådan forsikrer du din virksomhed bedst mod brand

Sådan forsikrer du din virksomhed bedst mod brand

Som leder af en virksomhed – uanset om dette er en større eller mindre en af slagsen – er der mange forskellige ting og parametre, som man skal være godt opmærksom på. Der er naturligvis de mange aspekter, der har at gøre med selve virksomheden og dens vækst at gøre,...

Derfor er solceller som investering en god ide!

Derfor er solceller som investering en god ide!

Solceller er et stadig mere populært valg for dem, der ønsker at foretage en smart, langsigtet investering. Solceller giver ikke kun pålidelig, ren energi, der kan reducere din månedlige elregning, men de kommer også med skattefradrag og andre incitamenter, der kan...