Sådan sikrer du din virksomhed ved hjælp af korrekt IT

16. september 2021

Sponseret indlæg

Når du har en virksomhed, er der mange forskellige ting at tænke på og tage højde for. Det er bl.a. vigtigt altid at have fokus på sikkerhed. Det gælder både fysisk sikkerhed i form af alarmsystemer og den slags, men det gælder også elektronisk sikkerhed i form af gode og sikre IT-systemer.

Er du f.eks. opmærksom på, om du og dine kolleager sender mails på en sikker måde?

Få hjælp til at sende sikre mails

Når du og dine kollegaer sender mails frem og tilbage internt og eksternt i din virksomhed, så er der altid en risiko for, at der er nogle oplysninger, der ender et forkert sted. Det er vigtigt at være opmærksom på, fordi du ellers risikerer at gå en stor bøde pga. af GDPR-lovgivning.

Hvis du ønsker at gøre hele dit mailsystem mere sikkert, så er det en fordel at få hjælp til. På sikker mail dk finder du hjælp til netop det. Dit mailsystem bliver mere sikkert, når du f.eks. får hjælp til at sørge for, at alle mails bliver krypteret og signeret, så det altid kun er modtageren af din mail, der har mulighed for at læse den.

Sæt dig ind i ny teknologi og lovgivning

Der kommer løbende ny lovgivning, men der kommer også hele tiden ny teknologi. Derfor er det altid en god idé at følge med, så du hele tiden er sikker på, at du følger tidens tendenser og lovkrav for den sags skyld.

Det tager tid at undersøge den slags, men det er noget tid, der er værd at bruge, hvis du undgår lige pludselig at sidde i klemme og få en bøde på grund af en dum fejl.

Der er altid vejledning at hente hos professionelle, hvis du bliver i tvivl om noget vedrørende et bestemt IT-system el.lign.

Relateret Artikler

En skarp og nytænkende marketing i virksomheden med disse råd

En skarp og nytænkende marketing i virksomheden med disse råd

Virksomheden marketing kan være vanskelig af flere grunde. Hvis den nuværende marketing strategi som i benytter ikke har givet jer de resultater, som i havde håbet den ville, kan det være rigtigt frustrerende. så kan det være, at det er tid til at tænke i lidt nye...

Ønsker du, at din virksomhed bliver mere proaktiv?

Ønsker du, at din virksomhed bliver mere proaktiv?

Leder du efter en løsning, der giver dig større overskud og mere energi i et travlt arbejdsmiljø? Det kan sommetider være udfordrende at navigere i samtlige data i en virksomhed, hvorfor en GRC-platform, der kan håndtere dit manuelle arbejde, muligvis kan være...

Få blødt vand med blødgøringsanlæg

Få blødt vand med blødgøringsanlæg

Hvis du er på udkig efter blødt vand, er et blødgøringsanlæg den perfekte løsning. Blødgøringsanlæg anvender ny teknologi til at blødgøre dit vand, hvilket gør det sundere og beskytter dine apparater. Med en infrarød sensor, der måler, hvor meget salt der er tilbage i...