Sådan sikrer du din virksomhed ved hjælp af korrekt IT

16. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Når du har en virksomhed, er der mange forskellige ting at tænke på og tage højde for. Det er bl.a. vigtigt altid at have fokus på sikkerhed. Det gælder både fysisk sikkerhed i form af alarmsystemer og den slags, men det gælder også elektronisk sikkerhed i form af gode og sikre IT-systemer.

Er du f.eks. opmærksom på, om du og dine kolleager sender mails på en sikker måde?

Få hjælp til at sende sikre mails

Når du og dine kollegaer sender mails frem og tilbage internt og eksternt i din virksomhed, så er der altid en risiko for, at der er nogle oplysninger, der ender et forkert sted. Det er vigtigt at være opmærksom på, fordi du ellers risikerer at gå en stor bøde pga. af GDPR-lovgivning.

Hvis du ønsker at gøre hele dit mailsystem mere sikkert, så er det en fordel at få hjælp til. På sikker mail dk finder du hjælp til netop det. Dit mailsystem bliver mere sikkert, når du f.eks. får hjælp til at sørge for, at alle mails bliver krypteret og signeret, så det altid kun er modtageren af din mail, der har mulighed for at læse den.

Sæt dig ind i ny teknologi og lovgivning

Der kommer løbende ny lovgivning, men der kommer også hele tiden ny teknologi. Derfor er det altid en god idé at følge med, så du hele tiden er sikker på, at du følger tidens tendenser og lovkrav for den sags skyld.

Det tager tid at undersøge den slags, men det er noget tid, der er værd at bruge, hvis du undgår lige pludselig at sidde i klemme og få en bøde på grund af en dum fejl.

Der er altid vejledning at hente hos professionelle, hvis du bliver i tvivl om noget vedrørende et bestemt IT-system el.lign.

Relateret Artikler

Optimer din virksomhed med professionelle automatiseringsløsninger

Optimer din virksomhed med professionelle automatiseringsløsninger

Den moderne verden stiller store krav til alle virksomheder, der har med produktion af fysiske varer at gøre i det daglige. Der skal konstant udvikles i både produktion og produkter for at følge med tiden og konkurrencen, og det handler derfor altid om at være på...

Find den rette producent til værktøjsfremstilling

Find den rette producent til værktøjsfremstilling

Skal din virksomhed have produceret nye produkter, eller har I overvejet, om der måske findes en bedre løsning, hvorpå tingene kan produceres i fremtiden? Hvis det er tilfældet, så giver det faktisk ganske god mening, da verden bliver mere og mere specialiseret, og...

Styrk kommunikationen på din arbejdsplads

Styrk kommunikationen på din arbejdsplads

På en succesfuld arbejdsplads er det afgørende, at kommunikationen fungerer. Hvis de forskellige medarbejdere ikke er orienteret om, hvad der foregår, bliver det nemlig rigtig svært at få noget ordentligt fra hånden. Samtidig bruger man ofte en masse tid på at udrede...