Sådan sikrer du din virksomhed ved hjælp af korrekt IT

16. september 2021

Sponseret indlæg

Når du har en virksomhed, er der mange forskellige ting at tænke på og tage højde for. Det er bl.a. vigtigt altid at have fokus på sikkerhed. Det gælder både fysisk sikkerhed i form af alarmsystemer og den slags, men det gælder også elektronisk sikkerhed i form af gode og sikre IT-systemer.

Er du f.eks. opmærksom på, om du og dine kolleager sender mails på en sikker måde?

Få hjælp til at sende sikre mails

Når du og dine kollegaer sender mails frem og tilbage internt og eksternt i din virksomhed, så er der altid en risiko for, at der er nogle oplysninger, der ender et forkert sted. Det er vigtigt at være opmærksom på, fordi du ellers risikerer at gå en stor bøde pga. af GDPR-lovgivning.

Hvis du ønsker at gøre hele dit mailsystem mere sikkert, så er det en fordel at få hjælp til. På sikker mail dk finder du hjælp til netop det. Dit mailsystem bliver mere sikkert, når du f.eks. får hjælp til at sørge for, at alle mails bliver krypteret og signeret, så det altid kun er modtageren af din mail, der har mulighed for at læse den.

Sæt dig ind i ny teknologi og lovgivning

Der kommer løbende ny lovgivning, men der kommer også hele tiden ny teknologi. Derfor er det altid en god idé at følge med, så du hele tiden er sikker på, at du følger tidens tendenser og lovkrav for den sags skyld.

Det tager tid at undersøge den slags, men det er noget tid, der er værd at bruge, hvis du undgår lige pludselig at sidde i klemme og få en bøde på grund af en dum fejl.

Der er altid vejledning at hente hos professionelle, hvis du bliver i tvivl om noget vedrørende et bestemt IT-system el.lign.

Relateret Artikler

Derfor skal du bruge kuvertfiltre i din virksomhed

Derfor skal du bruge kuvertfiltre i din virksomhed

Er det vigtigt for dig at forbedre luftkvaliteten i din virksomhed? Det bør du kunne svare ja til, for det skal gerne være et fokusmål, hvis du vil sikre, at dine medarbejder arbejder effektivt. Det kan nemlig være med til at sikre et godt indeklima, og det vil alt...

Skal du benytte display-annoncering?

Skal du benytte display-annoncering?

Ram de rette personer med displayannoncering Du kan ved hjælp af displayannoncering nå de rigtige personer med din virksomhed, igennem visuelle kommunikationsmetoder der på en effektiv måde vil have langt højere affektionsværdi i den content du annoncere, hvilket vil...

En god investering til gården

En god investering til gården

Et af de absolut vigtigste hverv herhjemme er landbruget. Derfor er der her tale om et område, der hvert år foretages nogle store investeringer inden for, idet de mange landmænd skal kunne producerer både hurtigt og effektivt. Det er særligt noget, der gør sig...