Sjov engelsk undervisning for børn
På Camp Play2Boost er det trygt og sjovt at lære sproget, uanset hvor meget eller lidt engelsk, der er kendskab til på forhånd. Har dit barn brug for et fagligt løft eller bare er det vild med engelsk så læs om camp engelsk. I undervisningen på EngelskCamp møder du fx sprogstratego, wordsnake, to-be basket – al undervisningen foregår gennem sport, spil og leg. På EngelskCamp er der skabt et læringsunivers, hvis formål har at skabe gejst og glæde ved at lære og hvor bevægelse, spil og leg bruges som redskab til at opnå dette. Denne anderledes tilgang til læring sikrer at det lærte hæfter sig bedre når der kobles leg, krop og bevægelse på. Det faglige fokus og formål er dels at deltagerne opnår et fagligt boost, men også, at de bliver mere trygge i at tale sproget, så de kan bruge sproget i skolen mm.
Fokus på et trygt læringsmiljø
Wordsnake, To-be basket og Royal Kongespil er kun få af mange læringsaktiviteter, som du kan møde på EngelskCamp. Hvis dit barn har brug for et fagligt boost i Engelsk og har lyst til at gøre det blandt nye venner og fællesskab, så er denne camp i engelsk lige sagen. På EngelskCamp etableres et trygt læringsmiljø, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og få større tro på egne evner. De dygtige instruktører står dagligt for sjove aktiviteter, der har til formål at ryste deltagerne sammen på kryds og tværs, hvilket bidrager til et trygt læringsmiljø.
Engelskundervisning der møder dit barns faglige niveau
På EngelskCamp er fokusset at udvikle dit barn præcis der, hvor der er brug for det. Derfor er der lavet forskellige linjer, A, B og C, som fokuserer på forskellige faglige emner og niveauer. Linje A er for dem, som kun har et lille eller næsten intet ordforråd, og som ikke nødvendigvis kan sige meget på engelsk. Linje B er for dem, som har et lille eller jævnt ordforråd, som er tilstrækkeligt til at kunne føre en simpel samtale. Til sidst er linje C for dem, som har et jævnt eller fint ordforråd og er i stand til at føre en normal samtale, men hvor der stadig er plads til forbedringer. Afhængigt af antallet af deltagere på hver linje, vil linjerne ligeledes også deles op i mindre hold efter alder og klassetrin.