Skal du benytte display-annoncering?

Ram de rette personer med displayannoncering

Du kan ved hjælp af displayannoncering nå de rigtige personer med din virksomhed, igennem visuelle kommunikationsmetoder der på en effektiv måde vil have langt højere affektionsværdi i den content du annoncere, hvilket vil give dig en bedre online tilstedeværelse.

Nå ud til de rette personer med displayannoncering

Gennem displayannoncering kan din virksomhed nå ud til de rigtige personer igennem denne visuelle kommunikationsmetode på en effektiv måde. Hos Mack Media laver vi både stillestående og bevægende billedannoncer ud fra en sammenhæng mellem mål og design, hvor du er involveret fra start til slut. Display annoncerne vises blandt andet på nyhedssider og hjemmesider, hvor der er plads dedikeret til annoncer. Vores kreative produktionsteam opretter annoncerne, når annoncerne er klar offentliggøres de online via Google Ads. Fra Google Ads kan resultaterne fra annoncerne måles. Dette er en god måde at identificere hvordan virksomhedens mål og resultater opnås.

Hvordan fungerer displayannoncering

Displayannoncering er kort fortalt et fællesnavn for alle digitale annoncer, der vises sammen med andet indhold på hjemmesider eller i mobil-apps. Ved at annoncere smart med display, kan vi indstille dig til kun at betale, når nogen klikker på din annonce. Dine annoncer vil være synlige i henhold til det budget du vælger at investere. Da displayannoncering generelt er en meget omkostningseffektiv kanal at markedsføre sig på, kræver det ikke at du investerer meget for at få stor rækkevidde på din annonce. Vi fordeler budgetter, så dine displayannoncer er synlige og leverer de rette resultater.

 

Certificeret i Google displayannoncering

For at displayannoncering skal være rentabelt for dig, skal opsætningen af konto og annoncer udføres korrekt. Hos Mack Media er vi certificerede Google Partners indenfor displayannoncering og ved hjælp af stilfuldt design og informativt indhold leverer vi resultater. Hos Mack Media arbejder vi konstant på at overgå vores kunders forventninger. Med vores store erfaring, er vores specialister i stand til at vejlede og rådgive i hvordan du kommer længst muligt med displayannoncering. Invester omkostningseffektivt og mærk hurtigt resultater.

 

Hvorfor skal du vælge displayannoncering igennem os?

Hos Mack Media får man en personlig specialist, som kontakten kommer til at foregå igennem, da vi i høj grad prioriterer tæt kundekontakt. Du får en personlig specialist, som opretter, optimerer og rapporterer din displayannoncering for et effektivt resultat. Du får altid en personlig specialist, som arbejder med dig og din virksomhed hele vejen. Vi tror på at den tætte kundekontakt forbedrer samarbejde og tillid.Ved hjælp at tæt relation og høj tilgængelighed når dine spørgsmål, tanker og idéer frem til den rette person.


Resultater

Med den rette hjælp og vejledning kan du nå ud til din potentielle målgruppe på en effektiv og rentabel måde. Det skal ikke kun være kompliceret at markedsføre og derfor sørger vi altid for, at du får den hjælp du skal bruge. Vi producerer annoncer, der genererer resultater, baseret på de tjenester og produkter din virksomhed tilbyder. Displayannoncer bidrager til en stor spredning på nettet og dit brand spredes nemt og effektivt, hvilket fører til bedre synlighed end dine konkurrenter. Med korrekt designet displayannoncering vil du hurtigt kunne se resultater på din investering.

Hvis du ønsker at vide endnu mere om displayannoncering og hvordan din virksomhed kan komme i gang med det, er vi altid klar på at tage en uforpligtende samtale så se kontakt os på vores hjemmeside her.