Sommerfugl Dickens – gammelt porcelæn får nyt liv

Skal du have fingrene i noget antikt og helt unikt porcelæn? Så kan du med fordel overveje det smukke sommerfugl dickens stel. Dette er nemlig et yderst fornemt stel fra Bing og Grøndahl, der ikke længere er i produktion, hvorfor du kun kan købe det antikt. Det gør naturligvis stellet til noget helt særligt, og det skaber derfor også et helt unikt middagsbord, der udstråler eksklusivitet og kvalitet. Meningen med stellet var i første omgang, at det skulle tage markedsandele fra det populære Royal Copenhagen stel ‘musselmalet’, og derfor kan du sikkert også se visse ligheder mellem de to stel. Du har rig mulighed for at købe dit eget eksemplar af sommerfugl dickens stel online, men lige her kan du læse med og blive lidt klogere på stellet.

 

Sommerfugl dickens stel er helt unikt

Kender du ikke allerede til sommerfugl dickens stellet, kan du altså blive lidt klogere på det, hvis du læser med her. Du kan dog ret nemt kende stellet ved dets skællede form samt dets smukke blomster, blomsterranker og naturligvis den fine sommerfugl, der findes i midten af hver del af stellet. Det er netop denne sommerfugl, der har lagt navn til stellet, og det er noget af det, der får stellet til at skille sig ud fra mængden. Du kan både få sommerfugl dickens stel med og og uden guldkant, og ønsker du det mest eksklusive af slagsen, er det stellet med guldkant, du skal have fingrene i. Det er stel for dig, der virkelig ønsker at sende et budskab med dit middagsbord og som ikke finder musselmalet stellet ‘nok’. Dette stel sætter virkelig prikken over i’et bordet, idet det tilføjer ekstra eksklusivitet.

 

Køb sommerfugl dickens stel online

Ønsker du således at samle på et smukke sommerfugl dickens stel fra Bing og Grøndahl? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Her vil du nemlig kunne gå på opdagelse i et stort udvalg af det smukke stel online, og du vil have rig mulighed for at finde netop de dele, som du står og mangler til din samling. Du vil ligeledes have mulighed for at starte helt fra bunden med at lave en samling, hvis ikke ud allerede har nogle dele stående i skabet derhjemme.