Sortimentet på www.moderno.dk rummer både kontinentalsenge og mange andre typer møbler i flotte design

Køb billige møbler i høj kvalitet til soveværelset, spisestuen eller sommerhuset hos Moderno.dk! Ambitionen bag denne webshop er at kunne forhandle møbler, som giver plads, komfort og smil på læben dag ud og dag ind. Det store katalog omfatter derfor alt fra en kontinentalseng til et hjørneskab, sådan at en ommøblering kan gøres på et enkelt sted — nemlig www.moderno.dk.

Kombiner komfort og design med en kontinentalseng

De mange versioner af en kontinentalseng, der forhandles hos Moderno.dk, garanterer alle, at du kommer til at sove godt i mange år endnu. Når du bestiller en kontinentalseng til soveværelset, leveres et multifunktionelt møbel med både opbevaringsrum, topmadras og stor gavl. Desuden kommer de i målene 140×200, 160×200 og 180×200, samt i en endnu længere liste af forskellige materialer og design. En kontinentalseng fra Moderno.dk kan derfor fås til alle typer hjem – uanset gulvareal og smag for indretning. Vigtigst af alt er dog, at alle senge giver god komfort, så du vågner op udhvilet og med et smil på læben. Sengen er nemlig et af de møbler, vi bruger mest tid i, så ergonomi er selvfølgelig et vigtigt pejlemærke for kvaliteten af produktet. Ikke nok med at en kontinentalseng fra Moderno.dk er komfortabel, den er også et flot møbel, der bestemt vil kunne fungere som blikfang i dit nye soveværelse.

Find alle de møbler, du mangler til hjemmet, hos Moderno.dk

Har du ofte svært ved at finde møbler i god kvalitet til fordelagtige priser? Eller synes du også, at det er besværligt, at der ikke findes et sted, hvor du kan købe alle dine møbler samlet? Moderno.dk kan stå inde for begge dele. Den enorme webshop har nemlig til formål at forhandle billige kvalitetsvarer til kunder, der leder efter alle typer møbler. Udover et stort og prisvenligt sortiment, har Moderno.dk også meget mere at byde på. Ved køb over 400 kr. leveres dine indkøb for eksempel altid gratis til hele landet og til alle brofaste øer. Leveringsteamet består af egne leveringsfolk, der altid tropper op i et hold på 2. De hjælper dig med at løfte dine nye møbler ind i din bolig og monterer eller opsætter dem, hvor end du ønsker det. En anden fordel ved Moderno.dk er deres samarbejde med Resurs Bank. Dette samarbejde betyder, at du kan vælge en attraktiv afbetalingsplan i stedet for at betale alt på en gang. Sidst men ikke mindst behøver du ikke at købe møbler uden at have set dem i levende live først. Det store showroom i Ikast gør det nemlig muligt for dig at prøve og se de møbler du er interesseret i, før du trykker køb online.

Besøg www.moderno.dk, hvis en online møbelhandel med mange forskellige typer fordele lyder som din nye foretrukne webshop.