Spar op til at rejse i dit sabbatår

27. marts 2022

Sponseret indlæg

Tendensen til at holde et sabbatår efter gymnasietiden er vokset med årene, og i dag hører man nærmest flere unge sige, at de vil holde et sabbatår, end at de vil direkte videre på universitet eller ud på arbejdsmarkedet. Det kan dog koste mange penge at rejse i sabbatåret, så her er nogle opsparingstips.

Arbejd i gymnasietiden

Gymnasiet kan presse de fleste unge med lektier, afleveringer, socialt samspil og samtidig at få skabt tid til bare at slappe af i sit eget selskab. Der er tusinde ting, som man konstant skal have styr på og forholde sig til. Men har du en vision om at holde et sabbatår, hvor du gerne vil rejse meget af tiden, kan du være nødt til også at arbejde, mens du går på gymnasiet.

Det kan være, at du da vil skulle nedprioritere enten lektier eller sociale aktiviteter bare indimellem for at have tiden til dit arbejde, men det skal selvfølgelig helst ikke gå udover din skolegang. Du kan alternativt bruge den første del af dit sabbatår på at arbejde og derefter rejse i det sidste halvår eller holde to sabbatår og bruge det første på at arbejde.

Det kan have mange fordele at arbejde, mens man går på gymnasiet eller studerer. Det kan bl.a. gøre det nemmere at få et job efterfølgende. Det kan du læse en artikel om på Rebild Netavis, hvor du kan læse artikler både fra Rebild og andre områder.

Spild ikke dine penge på småting

”Mange bække små gør en stor å” er et udtryk, der passer præcist ind i sammenhængen med at spare penge. Når du hele tiden køber en masse småting såsom ekstra tyggegummipakker eller små nipsting, du egentlig ikke har brug for, ender du med at bruge ekstremt mange penge på det, som ville have været til større nytte på opsparingskontoen.

Relateret Artikler

Skal du benytte display-annoncering?

Skal du benytte display-annoncering?

Ram de rette personer med displayannoncering Du kan ved hjælp af displayannoncering nå de rigtige personer med din virksomhed, igennem visuelle kommunikationsmetoder der på en effektiv måde vil have langt højere affektionsværdi i den content du annoncere, hvilket vil...

Bliv klar til din helt store dage

Bliv klar til din helt store dage

Der er ikke noget, der er så fantastisk som at fejre kærligheden og vide, at man har fundet den person, som man ønsker at dele resten af sit liv med. På den måde har man fundet sin bedste ven og den person, man kan dele både opture og nedture med. En sådan har vi alle...

3 grunde til, at du bør eje et Daniel Wellington-ur

3 grunde til, at du bør eje et Daniel Wellington-ur

Daniel Wellington ure er et af de mest populære mærker inden for ure mode lige nu. Uanset om det er deres minimalistiske ure eller deres enkle, men elegante design, er der ingen tvivl om, at DW har en evne til at skabe æstetisk tiltalende ure. Men med så mange...