Tandkroner hos Tandklinikken i Sundhedshuset – en tandlæge i Randers C

Du møder ordentlighed og dedikation hos Tandklinikken i Sundhuset. De lægger stor vægt på grundig information, uanset om du ønsker at få lagt en tandkrone, at få implantater eller andet.

Er det længe siden, at du har været til tandlægen, så kan du finde en tandklinik i Randers på tandklinikkensundhedshuset.dk. Det er individuelt, hvor ofte du behøver at gå til tandlægen, for nogle er det fordelagtigt en gang om året, hvor andre har behov hver 3. måned.

Få trygt sat en tandkrone i hos Tandklinikken i Sundhuset

Har du en svag tand, så kan en tandkrone være det, der styrker den. Det er med til at gøre, at du ikke mister den. En svag tand kan eksempelvis være en tand, der er i fare for at knække, fordi den har store fyldninger, er rodbehandlet eller er revnet. Derudover vælger mange mennesker en tandkrone af kosmetiske grunde, hvis de f.eks. har en mørk tand.

Skal Tandklinikken i Sundhedshuset sætte en tandkrone på din tand, skal der være en sund tandrod og mulighed for at sætte kronen på den resterende del af tanden. De fremstiller både tandkroner i rent porcelæn, der har det mest naturlige udseende, eller i forskellige andre keramiske materialer. Det er også muligt, at få det lavet i guld eller zirkonium. Begge materialer er meget stærke. Der findes også metalkeramikkroner, der er en metalkrone med brændt porcelæn. Hvad der er det rette for dig, når du skal have lavet en tandkrone, det vil afhænge af dit konkrete behov. Kig ind på www.tandklinikkensundhedshuset.dk og se mere om dine muligheder for at få en tandkrone i højeste kvalitet.

Tandklinikken i Sundhedshuset – din tandklinik i Randers

Det er muligt at få foretaget et tandeftersyn, en rodbehandling, at få implantater og m.m. i en tandklinik i Randers. Ønsker du en behandling af dine tænder i en tandklinik i Randers, så kan du besøge Tandklinikken i Sundhedshuset. Er det dit første besøg dér, vil der blive sat ekstra tid af. Du vil blive modtaget af et imødekommende og veluddannet personale, når du træder ind på Tandklinikken i Sundhuset.

De fleste af deres patienter kommer både hos en af deres tandlæger og tandplejere. Tandplejeren tager sig f.eks. af aftalt kontrol mellem tandlægeeftersyn, paradentosebehandling og rådgivning omkring forebyggelse. Tandklinikken i Sundhuset bestræber sig på at være blandt de billigste tandklinikker i Randers. Derudover har stort fokus på at yde den bedste service, benytte de bedste materialer og det mest moderne udstyr.

Tandklinikken i Randers er en af Danmarks store tandklinikker. Det byder, at de både har tandlæger, en klinisk tandtekniker, kirurger og tandplejere tilknyttet. På den måde kan de tilbyde mere omfattende behandlinger samlet på ét sted, hvis du skulle have brug for det. Med så mange specialer i en tandklinik i Randers, kan de tilbyde alt fra tandproteser, kroner og broer, implantater og andet.

De har stor erfaring på tandklinikken i Randers C. Der tilbydes smertefri behandling og mulighed for at se tv eller høre musik under undervejs. De tager jævnligt efteruddannelser for at holde sig opdateret med udviklingen inden for tandpleje.