Teleskopstænger gør det nemt at arbejde ergonomisk

Teleskopstænger er et yderst nyttigt redskab, da de nemt justeres i længden, så de passer til snart sagt enhver person, der har dem i hænderne. Ved det klassiske kosteskaft af træ eller plast er der ikke så meget at gøre, hvis længden på skaftet ikke gør det muligt for en person med dine arme og ben at arbejde på ergonomisk manér. Men har du en teleskopstang, så er du herren over længden.

Gør det nemt at nå øverste vindue

Med en teleskopstang er det at pudse vinduer nemt, uden at du behøver strække for meget i dine skuldre. Desuden kan det at have en teleskopstang til at nå de øverste vinduer overflødiggøre brug af mere farlige redskaber som stiger, elefantfødder og skamler. Så hvis du ønsker et bedre resultat, ergonomi og større sikkerhed mod fald ved vask/polering af vinduer og biler, så få en teleskopstang.

Vær sikker på, din teleskop stang holder

Du kan få en teleskop stang i glasfiber eller metal. Fælles for begge materialer er, at de er slidstærke og ikke knækker sådan uden lige. Dette er en kærkommen egenskab, da det kan være svært at have føling for, hvor tyngden ligger, når du hele tiden folder stangen ud og ind. Har du ikke kontrol over tyngden, kan du nemt lægge så meget pres på, at svage materialer knækker. Så materialet er vigtigt.

Undgå de dårlige arbejdsstillinger

Med en teleskopstang og lidt lys fra en solcelle lampe at arbejde i får du nemt ved at tage hånd om et væld af opgaver inden for vask, fejning mv., der hidtil måske har slidt en del på din krop. Så prøv at lede efter en god teleskopstang online i dag. Så kan du få det meste ud af din krop i stedet for at nedbryde den med diverse dårlige arbejdsstillinger, der har deres rod i ufleksible arbejdsredskaber.