Til dem som har ændret sit behov

Det er jo ingen hemmelighed, at man bliver ældre og får nogle nye behov – eller at der sker noget drastisk i ens liv, som ændrer på ens behov. Begge ting gør, at man måske har brug for lidt extra, eller at man har brug for noget andet end hidtil. Hvis man f.eks. tager udgangspunkt i det at blive ældre, og få et anderledes behov, så er der mærker som abena. Abena har især fokus på at lave produkter, der kan bruges i plejesektoren og i det private. Abena har derfor fokus på at lave produkter, som tilpasser sig individets behov. Når man bliver ældre, er der mange ting som ændrer sig, og derfor er det også vigtigt at tage højde for f.eks. en anden hygiejne eller at benytte sig af produkter, som er lette at vaske eller skifte ud.

Ting der ændres til et livsvilkår

Hvis ens behov måske ikke har ændret sig, fordi man er blevet ældre, og derfor har behov for produkter som fra abena, så kan det være, at ens behov har ændret sig af andre grunde. Det kan f.eks. være, at mennesker er nødsaget til at sidde kørestole. Det man bruger utrolig mange timer i en kørestol, er det rigtig mange behov, den skal opfyldes til det enkelte menneske. Det kan både være komfort men også praktiske ting, der skal tages hensyn til. Der findes derfor mange forskellige kørestole til de forskellige behov.

Forskellige behov til forskellige kørestolsbrugere

Når man skal vælge en kørestol, kan det være forskelligt hvilken kørestol, som er den rigtige for det enkelte individ. Det kan f.eks. have en betydning, hvad kørestolen vejer, i forhold til om kørestolen skal løftes f.eks. op af trapper eller ind i en bil. Her kan man også huske på, at hvis køresolen skal transporteres, så er der mange, hvor hjulene også kan afmonteres.