Tips: Her kan dine børn få gode fællesskaber

21. december 2021

Sponseret indlæg

Der er ikke noget som en god ven og positive fællesskaber. Og det kan man næsten ikke have for mange af. Hvis du kunne tænke dig nogle tips til, hvor dine børn kan få nogle gode kammerater, så tøv ikke med at læse med her.

Venner for livet i skolen

I skolen er der ikke blot grobund for det faglige fællesskab, hvor eleverne er sammen om læringen, men også det sociale fællesskab, der udfolder sig både i timerne, i frikvarteret, til fødselsdage og som legekammerater. Nogle børn finder venner for livet i skolen både i klassekammerater, men også venner fra parallelklasserne og på andre årgange end deres eget.

Et godt fagligt og socialt fællesskab kan også starte på en sommerskole. For nogle er det en god idé at finde en sommer skole, eksempelvis hvis der er lidt udfordringer på matematikken eller de tyske gloser. Men på en sommerskole for børn kan dit barn lære samtidig med at nyde sommeren sammen med andre børn, der også er afsted hjemmefra.

Blomstrende fritidsfællesskaber

Venskaberne kan også udvikles i fritidsordningen, hvis dit barn er tilknyttet en sådan, hvor børnene både før og efter skoletid kan finde sammen om noget fælles.

At gå til en eller flere fritidsaktiviteter kan give nye venskaber, som blomstrer ud fra fælles interesser, hvis dit barn eksempelvis finder glæde i sport, musik eller kreativitet. Måske vil dit barn gerne gå til spejder eller klaverundervisning? Håndbold eller keramik? Det er altså et oplagt sted at finde fællesskaber og andre med samme interesser som sine egne, uanset hvilken alder dit barn har. Samtidig er det at gå til en eller flere fritidsaktiviteter en god måde at dyrke sine interesser.

Eller måske bor der en eller flere børn i det kvarter, I bor i? Det er nemlig nemt lige at smutte over til naboen.

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...