Vær kreativ sammen med børnene i Aalborg

8. december 2022

Det er skønt at være kreativ sammen med børnene, og det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre, selvom man bor i Aalborg. Vær kreativ sammen med børnene og oplev byen fra en helt ny side. I Aalborg er der nemlig masser af kreative aktiviteter, som både børn og voksne kan nyde i selskab med hinanden.

FIDUS

FIDUS er en stor butik, som ligger i hjertet af Aalborg. Her kan man købe alt i brugskunst, og børnene kan ofte få lov at lave deres egne ting. I FIDUS er der nemlig ofte små aktiviteter, som børnene kan deltage i. De kan tegne, tekstilmale, lave perler, male, lave smykker mm. Derudover serveres der lækker mad, snacks og varme, samt kolde drikke. Derudover kan man også læse anmeldelser og anbefalinger på https://aalborg-netavis.dk/ omkring kreative aktiviteter, som man kan være med til med børnene.

Art By Me

I Aalborg er der blevet etableret en meget populær café med tilhørende aktivitet, som børnene elsker. Her kan de nemlig få lov til at dekorere deres egen keramik i selskab med de voksne, og de kan få det med hjem efter brænding. Der er ingen aldersgrænse, og de har både højstole og forklæder til de helt små.

Aalborg Kreative Skole

Hos Aalborg Kreative Skole kan du og dine børn tilmelde jer forskellige kurser, hvor I vil lære at bruge forskellige materialer på en kreativ måde. Du kan finde noget for dig og dine børn, uanset om I er til keramik, vil lære at strikke, elsker at male eller lave personlige smykker.

Museerne

Aalborg har mange museer, som børnene kan finde interessante. Her kan de nemlig lære om mange forskellige ting, som de kan bruge som inspiration til kreative projekter. På Aalborg Historiske Museum kan man fx se vikingeskibe og få inspiration til at tegne sine egne. Derudover har mange af museerne aktiviteter for børn i skolernes ferier, hvor de kan få lov til at prøve kræfter med kunsten på egen hånd.

Relateret Artikler

Roder regnskaberne? Lad bogholderen skabe orden

Roder regnskaberne? Lad bogholderen skabe orden

Økonomi er et fag man burde have i skolen. For vi stifter alle bekendtskab med regninger, betalingskort, skat, fradrag og ja, listen fortsætter blot med økonomiske begreber. Det er bare sådan, at det er de færreste af os, der forstår sig på økonomi nok til også at...

Guide: Disse elektriske apparater kan du selv skifte batteri i

Guide: Disse elektriske apparater kan du selv skifte batteri i

Mange el-apparater i hjemmet har batterier, der kan udskiftes. Det kan være en god måde at spare penge og reducere affald på. Her er en liste over nogle el-apparater i hjemmet, du selv kan skifte batteri i: Lommelygter Radioer Fjernbetjeninger Ure Legetøj...

Alt, hvad du skal vide om Pokemon kort

Alt, hvad du skal vide om Pokemon kort

Pokemon har forbløffet os i årtier, og det fænomen har udvidet sig til en række forskellige genrer, herunder kortspil. Pokemon kortspil var en af de første ting udviklerne introducerede i den originale Pokemon-serie, og den popularitet har kun vokset siden da. Hvis du...