Vær kreativ sammen med børnene i Aalborg

8. december 2022

Sponseret indlæg

Det er skønt at være kreativ sammen med børnene, og det kan selvfølgelig sagtens lade sig gøre, selvom man bor i Aalborg. Vær kreativ sammen med børnene og oplev byen fra en helt ny side. I Aalborg er der nemlig masser af kreative aktiviteter, som både børn og voksne kan nyde i selskab med hinanden.

FIDUS

FIDUS er en stor butik, som ligger i hjertet af Aalborg. Her kan man købe alt i brugskunst, og børnene kan ofte få lov at lave deres egne ting. I FIDUS er der nemlig ofte små aktiviteter, som børnene kan deltage i. De kan tegne, tekstilmale, lave perler, male, lave smykker mm. Derudover serveres der lækker mad, snacks og varme, samt kolde drikke. Derudover kan man også læse anmeldelser og anbefalinger på https://aalborg-netavis.dk/ omkring kreative aktiviteter, som man kan være med til med børnene.

Art By Me

I Aalborg er der blevet etableret en meget populær café med tilhørende aktivitet, som børnene elsker. Her kan de nemlig få lov til at dekorere deres egen keramik i selskab med de voksne, og de kan få det med hjem efter brænding. Der er ingen aldersgrænse, og de har både højstole og forklæder til de helt små.

Aalborg Kreative Skole

Hos Aalborg Kreative Skole kan du og dine børn tilmelde jer forskellige kurser, hvor I vil lære at bruge forskellige materialer på en kreativ måde. Du kan finde noget for dig og dine børn, uanset om I er til keramik, vil lære at strikke, elsker at male eller lave personlige smykker.

Museerne

Aalborg har mange museer, som børnene kan finde interessante. Her kan de nemlig lære om mange forskellige ting, som de kan bruge som inspiration til kreative projekter. På Aalborg Historiske Museum kan man fx se vikingeskibe og få inspiration til at tegne sine egne. Derudover har mange af museerne aktiviteter for børn i skolernes ferier, hvor de kan få lov til at prøve kræfter med kunsten på egen hånd.

Relateret Artikler

Sådan går du aldrig galt i byen

Sådan går du aldrig galt i byen

Kender du til tøjkriser? Følelsen af ikke at eje noget tøj, selvom sengen er dækket af skjorter, som egentlig var strøget, men som nu ligger i bunker ovenpå hinanden, mens du fumler med at få den af, du egentlig havde besluttet dig for, men som nu er svedig og...

Kend din by og få mere ud af den

Kend din by og få mere ud af den

Selvom at Danmark ikke er det største land i verden, så betyder det ikke, at vores lille land heroppe i nord ikke har en masse at byde på. For som land og som samfund er vi helt igennem dygtige til at skabe forskellige større og mindre lokalområder, som alle er fyldt...

Guide til huskelisten til teltturen

Vi drømmer vel alle sammen om et simpelt og godt liv, hvor der er tid og plads til at mærke efter. Hvad har jeg lyst til, og hvad føler jeg egentlig, når jeg mærker godt efter inde i mig selv. Vi er et folkefærd elsker at vandre, og generelt tilbringer meget tid i...