Vil du gerne tale med en psykolog?

Går du igennem en krise, føler du dig fortabt, eller vil du bare gerne udvikle dig selv? Så kan du f.eks. overveje at tale med en psykolog.

Tag første skridt

Hvis du står midt i en krise, hvor alt føles uoverskueligt, så er det svært at tage initiativ til at få det bedre. Det er måske uoverskueligt at finde en psykolog og gå i gang med sådan et forløb.

Men i sådan en situation er det bare at tage et skridt ad gangen. Du skal ikke blive ved med at udskyde, fordi det virker skræmmende, grænseoverskridende eller uoverskueligt. I stedet skal du bare skrive til en psykolog og lave en aftale. Hvis du kan tage første skridt, så kommer alt til at gå fremad helt automatisk.

Du kan også altid spørge en, du føler dig tryg ved, om hjælp til at tage første skridt. Find f.eks. en psykolog København.

Tal med en psykolog ”uden grund”

Mange har en forestilling om, at en psykolog er en, du udelukkende går til, hvis du har en krise i dit liv, eller fordi du er ked af noget. Det er det også, men der behøver ikke altid at være en grund til, hvorfor du taler med en psykolog. Din grund kan sagtens være, at du blot gerne vil være klogere på dig selv og dit sind. Det er en god måde at udvikle dig selv på, fordi en psykolog kan sætte gang i nogle tanker og følelser, som du måske ikke går og mærker til daglig.

Giv det hele en chance

Du kan ikke få det bedre efter et par gange hos en psykolog. Det kan virke frustrerende, men det er en proces, der tager tid. Derfor er du altid nødt til at give det en chance. Samtidig er det også okay at anerkende, at psykolog måske ikke er noget for dig.